Οι ενοχές στο σεξ: Τι μπορεί να κρύβουν;  thumbnail

Γιάννης αναγνώστης του boro.gr

Είναι φυσιολογική η το να έχει ένας άνθρωπος ορμές, να έχει έναν σύντροφο μία σύντροφο και να αισθάνεται καλά μαζί του/ της και να εκφράζεται συναισθηματικά. Αφορά όλους μας η σεξουαλικότητα. Το πρόβλημα είναι όταν κάποιος προσπαθεί να σταματήσει και να μπ-λοκάρει την έκφραση του έρωτα και της αγάπης και όταν πείθει τον εαυτό του ότι δεν τον αφ

Οι ενοχές στο σεξ: Τι μπορεί να κρύβουν;

Οι ενοχές στο σεξ: Τι μπορεί να κρύβουν;


Αναγνώστριά μας ρωτά:
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΕΞΕΠΙΣΗΣ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΙΩΘΕΙ ΟΤΙ ΚΑΤΑΒΑΛΕΤΑΙ ΑΠΟ ΕΝΟΧΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΕΞ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΡΩΤΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΕΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΕΙΔΙΚΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.


Στο ερώτημά σας απαντά ο ψυχίατρος Γεώργιος Φλώρος.
Είναι φυσιολογική η το να έχει ένας άνθρωπος ορμές, να έχει έναν σύντροφο μία σύντροφο και να αισθάνεται καλά μαζί του/ της και να εκφράζεται συναισθηματικά. Αφορά όλους μας η σεξουαλικότητα. Το πρόβλημα είναι όταν κάποιος προσπαθεί να σταματήσει και να μπ-λοκάρει την έκφραση του έρωτα και της αγάπης και όταν πείθει τον εαυτό του ότι δεν τον αφορούν αυτά τα πράγματα. Κυρίως κρύβει φόβο και είναι φυσιολογικό για έναν νέο άνθρωπο να νιώθει φόβο, να νιώθεςι ευάλωτος μπροστά σε έναν νέο άνθρωπο στη ζωή του. Γιατί η σεξουαλικότητα πέρα από όλα τα άλλα είναι και μια εμπιστοσύνη στον άλλο. Οπότε ο φίλος μας πρέπει να κοιτάξει το θέμα της εμπιστοσύνης και να ξεπεράσει κάποιους φόβους.

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X