Ζήτησε φιλικό με Παναιτωλικό

Σε συζητήσεις με τον Παναιτωλικό για φιλικό παιχνίδι το προσεχές Σάββατο βρίσκεται ο Ολυμπιακός, ο οποίος θέλει να δώσει ένα δυνατό τεστ μία εβδομάδα πριν από τον τελικό του Κυπέλλου με την Ξάνθη.

Οι ερυθρόλευκοι έχουν ζητήσει από την ομάδα του Αγρινίου να γίνει αυτό το παιχνίδι, με σκοπό οι παίκτες και ο Περέιρα να έχουν τη δυνατότητα να κάνουν μια τελική πρόβα και να μην υπάρξει μεγάλο κενό από το ματς με τον Πλατανιά έως τον τελικό.

Στην ομάδα θα περάσουν μηνύματα όλες αυτές τις ημέρες για τη σημασία που έχει η κατάκτηση του νταμπλ και για την ανάγκη να υπάρχει απόλυτη συγκέντρωση και καθόλου χαλαρότητα. Κάτι που ήδη έχει τονίσει στην πρόσφατη επίσκεψή του στο Ρέντη αλλά και με την παρουσία του στα Χανιά ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Όλες οι υποθέσεις για τη στελέχωση του ποδοσφαιρικού τμήματος για τη νέα σεζόν θα ληφθούν μετά τον τελικό, ενώ στα μεταγραφικά συνεχίζεται η προεργασία με τις πολλές κινήσεις που ήδη έχουν γίνει στην εγχώρια αγορά αλλά και τις επαφές για ξένους παίκτες, με βασικό στόχο για την επίθεση τον Αργεντινό Καρίγιο.

Σχετικά άρθρα