Τεόντοσιτς: «Βλέπουμε μόνο Ολυμπιακό»

Για τον Βασίλη Σπανούλη τον Γιώργο Πρίντεζη και γενικά τον προσεχή αντίπαλό του στο φάιναλ φορ μίλησε ο Μίλος Τεόντοσιτς. Διαβάστε τι δήλωσε για τον Δημήτρη Ιτούδη στην ιστοσελίδα «rsport.ru»

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μίλος Τεόντοσιτς:

«Ο Δημήτρης Ιτούδης είναι ένας πολύ καλός ψυχολόγος. Ξέρει αρκετά τον Ολυμπιακό και μας προετοιμάζει πολύ καλά. Θα γίνει ένας δυνατός αγώνας, ειδικά στο ψυχολογικό κομμάτι, αλλά σε αυτό δεν νομίζω πως θα έχουμε πρόβλημα. Προσπαθώ να μη σκέφτομαι το παρελθόν. Θα δούμε τι θα γίνει φέτος. Δεν σκεφτόμαστε τα προηγούμενα παιχνίδια με τον Ολυμπιακό, καθώς μερικοί παίκτες δεν ήταν τότε στην ομάδα»

«Χωρίς αμφιβολία, ο Σπανούλης είναι ο βασικός τους παίκτης, καθώς πολλά ξεκινούν από εκείνον. Είναι ο δημιουργός τους και γενικά πολύ σημαντικός, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως πρέπει να ξεχάσουμε τους υπόλοιπους. Ο Πρίντεζης παίζει επίσης πολύ καλά. Ο Ολυμπιακός είναι μία πολύ σοβαρή ομάδα, καθώς οι περισσότεροι παίζουν μαζί για τρία με τέσσερα χρόνια. Ξέρουμε τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά τους και γι’ αυτό θα πρέπει να επικεντρωθούμε μόνο σε αυτό το παιχνίδι». 

Σχετικά άρθρα