O Άρης μπαίνει στους Διδύμους - Πως θα επηρεάσει το κάθε ζώδιο; thumbnail

O Άρης μπαίνει στους Διδύμους – Πως θα επηρεάσει το κάθε ζώδιο;

Ο Άρης μπαίνει στους Διδύμους στις 12/5/2015 και θα παραμείνει μέχρι και στις 24/6/2015


Ο Άρης που μπαίνει από τις 12/5 στο ζώδιο των Διδύμων και μέχρι να φύγει από εκεί στις 24/6 θα αλλάξει πολλά στην δράση και στην επικοινωνία των ατόμων. Το κυριότερο χαρακτηριστικό του είναι ότι θα βοηθήσει να αναπτυχθούν όλων των ειδών οι νοητικές εργασίες, οι επικοινωνιακές αντιλήψεις και γενικά οτιδήποτε έχει σχέση με σπουδές, με διάβασμα αλλά και γράψιμο. Επίσης, επειδή θα είναι πολύ κοντά με τον Ερμή στους Διδύμους θα αναπτυχθεί περισσότερο όλο το κομμάτι που θα αφορά σε πιο εύκολα πρόσβαση στην διανοητική έκφραση, με δεξιοτεχνία και ορθολογισμό.


Κριός
Επειδή ο πλανήτης Άρης είναι το όχημα με το οποίο εσύ κινείσαι, αφού πριμοδοτεί όλη την ενέργειά σου, θα βρεθείς σε μια καλή φάση. Το ζώδιο των Διδύμων είναι πολύ θετικό για σένα γιατί μπορείς να εκφράσεις πιο εύκολα όλο το δημιουργικό αλλά και δραστικό κομμάτι σου. Θα σε ανανεώσει και θα σου δώσει ευκαιρίες να αλλάξεις πιο εύκολα την επαγγελματική σου κατάσταση και αυτό θα σε κάνει να νιώσεις πιο ελεύθερα, επειδή τελευταία είχες δεσμευτεί περισσότερο. Από την άλλη σπουδές, συζητήσεις, ταξίδια αλλά και το θέμα ενός αυτοκινήτου θα τα λύσεις στο χρονικό διάστημα που θα είναι ο Άρης σε αυτό το ζώδιο.


Ταύρος
Όσο και να μην θέλεις να αφήσεις κάποιες δογματικές θέσεις, θα δεις ότι θα γίνει, ακόμα και με ένα τρόπο που δεν θα τον καταλάβεις και θα ξεκολλήσεις από απόψεις απόλυτες αλλά και σκουριασμένες. Η ενέργειά σου θα διοχετευτεί εύκολα και θα δοκιμάσεις πολλά και νέα πράγματα που παλιά απέφευγες. Στον τομέα των οικονομικών θα κάνεις ελιγμούς, με στόχο την εξέλιξή σου αλλά και θα σε βοηθήσει να ξεφύγεις από διάφορες αρρωστημένες επαγγελματικές καταστάσεις. Η προσπάθεια σου να έρθεις κοντά με τον Δίδυμο ή Τοξότη θα είναι πλέον συγκεκριμένη και θα πιάσει τόπο.


Δίδυμοι
Επιτέλους θα νιώσεις ότι γίνονται πράγματα μαζεμένα και εύκολα για σένα. Μαζί με τον Ερμή στο ζώδιό σου θα δουλέψει πολύ αρμονικά γιατί όλα θα είναι διαχειρίσιμα. Θα βρεθείς στο κέντρο της ύπαρξής σου, θα μπορέσεις να κινήσεις όλο το σύστημά σου κι ίσως να αναθεωρήσεις κιόλας κάποιες αντιλήψεις. Ο λόγος είναι ότι θα στρώσεις τα πράγματα που έχεις να διαπραγματευτείς και θα υλοποιήσεις αυτά που θέλεις εδώ και καιρό. Αν θέλεις να μπεις σε φάση νέων σπουδών ή προσωπικών καταστάσεων με στόχο να δημιουργήσεις κάτι από την αρχή, θα το κάνεις τώρα.


Καρκίνος
Θα βρεθείς σε μια φάση που θα προτιμήσεις να ασχοληθείς περισσότερο με τα ενδότερα, χωρίς να αποφεύγεις να πάρεις γνώση αλλά μέσα από ένα προσωπικό δρόμο. Όσο και να θέλεις να ξεφύγεις από κάποια μπερδέματα μέσα στον χώρο της δουλειάς, στο τέλος θα βρεθείς να συμμετάσχεις σε κάποιες αντιδραστικές συμπεριφορές οι οποίες τείνουν να γίνουν, χωρίς να το καταλάβεις, πολύ δύσκολες για την δική σου την ψυχολογία. Ψυχραιμία και πολύ λογική χρειάζεται για να κάνεις το καλύτερο για τον εαυτό σου και τους άλλους. Ενώ πάντως θα θέλεις να δράσεις επαγγελματικά, θα είναι δύσκολο να βρίσκεσαι πάντα μπροστά και να αναλαμβάνεις δράση. Με τον Τοξότη θα γίνουν διάφορες επαφές, μέχρι που στο τέλος θα είστε τελικά μαζί.


Λέων
Θα δοκιμάσεις όλων των ειδών τις επαφές με στόχο, την εξερεύνηση νέων πόρων μέσω γνωριμιών. Δεν το συνηθίζεις αυτό, εκτός αν έχεις μια πολύ έντονη διαίσθηση η οποία σε σπρώχνει προς τα εκεί. Τώρα και χωρίς ιδιαίτερο ένστικτο θα καταφέρεις να προσεγγίσεις πολύ κόσμο και να γνωρίσεις καταστάσεις οι οποίες θα σου δώσουν μια μεγάλη ώθηση. Η ερωτική σου συμπεριφορά θα είναι πιο ανοικτή προς όλες τις κατευθύνσεις. Με τον Δίδυμο θα βρεθείς πολύ κοντά σε φιλικό, στην αρχή, επίπεδο και ίσως μετά από πολλές βόλτες και συζητήσεις να ανταλλάξετε τα πρώτα σας ερωτικά λόγια. Τα επαγγελματικά σου πλέον θα εξελιχθούν πολύ πιο γρήγορα και ίσως έχεις τα αποτελέσματα που θέλεις.


Παρθένος
Ξεκινά μια περίοδος για σένα που θα πηγαίνεις σε πολλά μέρη και θα συζητάς με πολύ κόσμο και ίσως τώρα να μπερδεύεσαι ακόμα περισσότερο για το πώς πρέπει να κινηθείς και με ποια άτομα να ανταλλάξεις πληροφορίες επειδή, αν έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο, θα πλανευτείς από ωραία λόγια και έντονες ψευδαισθήσεις και χρειάζεσαι την λεγόμενη διάκριση, κυρίως στα θέματα της δουλειάς σου ή κάποια προσωπικά που σε απασχολούν γιατί θα αλλάξεις αρκετά τον τρόπο που βλέπεις την καθημερινότητα. Ίσως τα νεύρα σου να μην είναι και πολύ καλά γιατί θα διχάζεσαι και θα μοιράζεσαι σε πολλούς τομείς.
Διαβάστε τη συνέχεια στο: http://www.astrology.gr/astroQueen-Bella/planitiki-skakiera/item/73965-o-epidexios-aris-stoys-didymoys-kai-pos-tha-epireasei-to-kathe-zodio#ixzz3ZvFVcOnT

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X