Αμαντέους και Καμεράτα: Κοντσέρτα του Μότσαρτ στη Στέγη thumbnail

Αμαντέους και Καμεράτα: Κοντσέρτα του Μότσαρτ στη Στέγη

Μια μεγάλη βραδιά, ένα φεστιβάλ με κοντσέρτα του Μότσαρτ από την Καμεράτα και τον Γιώργο Πέτρου στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών στις 17 Μαϊου.


Η Καμεράτα έρχεται και αυτή την άνοιξη στη Στέγη με ένα μαραθώνιο «Μότσαρτ».
Ο «αγαπημένος του Θεού» (Αμαντέους ), αλλά και της Καμεράτα και των φίλων της Στέγης, επιστρέφει και πάλι χάρη σε ένα φιλόδοξο σχέδιο. Τα όργανα κλασικής εποχής της Καμεράτα (διαφορετικά από αυτά της εποχής μπαρόκ ) ετοιμάζονται να αντιμετωπίσουν μια νέα μεγάλη πρόκληση: ένα μίνι Mozart Concerto Festival στην αγκαλιά της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών.

Ένας μουσικός μαραθώνιος με αριστουργηματικά κοντσέρτα του αγαπημένου Μότσαρτ. Μουσική «άμιλλα» ανάμεσα σε διαφορετικά όργανα, με μοναδικά έργα που σπάνια ακούγονται και ήχο αυθεντικό, που αναθεωρεί όσα πιστεύαμε έως τώρα για τη μουσική του τρομερού Βόλφγκανγκ.
Ανακαλύψτε έναν νέο Μότσαρτ και αφήστε τους σολίστ της ορχήστρας να σας ταξιδέψουν στο μαγικό κόσμο της αιώνιας μουσικής του.
Μουσική διεύθυνση: Γιώργος Πέτρου


athinorama.gr

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X