6 σημάδια που δείχνουν ότι έχεις έμφυτο το χάρισμα της διαίσθησης! thumbnail

6 σημάδια που δείχνουν ότι έχεις έμφυτο το χάρισμα της διαίσθησης!

Όλοι μας έχουμε μία κρυφή δύναμη, το έμφυτο χάρισμα της διαίσθησης, που ακόμα και αν δεν το αναγνωρίζουμε ή μας φοβίζει, υπάρχει μέσα μας και σε σημαντικές στιγμές της ζωής μας εκδηλώνεται δίνοντάς μας σημαντικά μηνύματα ή απαντήσεις, που επιβεβαιώνονται. Αυτό το έμφυτο χάρισμα, κάποιοι άνθρωποι το έχουν αρκετά πιο ανεπτυγμένο, με αποτέλεσμα το ένστικτό τους, να αποδεικνύεται αλάνθαστο και οι άνθρωποι γύρω τους να τους αποκαλούν «μέντιουμ», αφού οι ενορατικές τους ικανότητες είναι πράγματι αρκετά δυνατές… Μπορεί και εσύ ή κάποιο δικό σου άτομο, να έχετε αυτές τις ενορατικές, τηλεπαθητικές ικανότητες ακριβώς όπως ένα μέντιουμ! Πώς θα το ανακαλύψεις αυτό; Διάβασε τα 6 σημάδια που σου αποδεικνύουν όχι μόνο ότι έχεις διαίσθηση, αλλά ότι διαθέτεις και ισχυρή ενόραση και μεταφυσικές ικανότητες, τις οποίες πρέπει να εμπιστεύεσαι! Μπορείς να ενισχύσεις την διορατικότητα και την ενόραση, φορώντας ένα μαγικό φυλαχτό!

 

1. Ξέρεις ότι το τηλέφωνο σου θα χτυπήσει και τις περισσότερες φορές γνωρίζεις ποιος θα είναι ή το τι θα θέλει από εσένα…

Μία σοβαρή ένδειξη ότι η διαίσθησή σου είναι εξαιρετικά ανεπτυγμένη, είναι όταν μπαίνει στο μυαλό σου η ιδέα ότι το τηλέφωνό σου θα χτυπήσει και γνωρίζεις ότι θα είναι ένα πρόσωπο, με το όποιο έχεις καιρό να μιλήσεις. Αν το γεγονός αυτό σου έχει τύχει αρκετές φορές και μάλιστα γνωρίζεις και το τι ακριβώς θα σου πει το άτομο που θα σου τηλεφωνήσει, τότε να είσαι σίγουρος πως ναι, έχεις το χάρισμα! Είναι βέβαιο ότι όλοι μας ξέρουμε πότε θα μας καλέσει ένα αγαπημένο πρόσωπο, ο γονιός, το παιδί ή ο φίλος μας… Λίγοι όμως μπορούμε να γνωρίζουμε πότε θα μας καλέσει ένα πρόσωπο, με το οποίο δεν μιλάμε συχνά ή υπάρχει απόσταση μεταξύ μας. Αν λοιπόν εσύ μετράς στο «ενεργητικό» σου περιστατικά, που επιβεβαιώθηκες ότι θα δεχθείς τηλεφώνημα και θα ακούσεις συγκεκριμένα λόγια, τότε πράγματι έχεις την «δύναμη»!

 

2. Γνωρίζεις πότε ένα αγαπημένο σου πρόσωπο βρίσκεται σε κίνδυνο ή δεν αισθάνεται καλά, χωρίς να σε έχει ενημερώσει!

Το ένστικτο του γονιού είναι τις περισσότερες φορές αλάνθαστο, ιδιαίτερα της μητέρας, που γνωρίζει πότε το παιδί της βρίσκεται σε μπελά ή πότε δεν αισθάνεται καλά ή μπορεί να ξέρει τι σκέφτεται και πώς νιώθει το παιδί της, χωρίς να έχει μιλήσει μαζί του… Όταν όμως αυτά τα περιστατικά, συμβαίνουν όχι μόνο ανάμεσα στον γονέα και στο παιδί, αλλά σου συμβαίνουν και με κοντινά, αγαπημένα πρόσωπα, τότε αυτό είναι μία ένδειξη, ότι έχεις κάποιες ιδιαίτερες ικανότητες. Για παράδειγμα, μπορεί συχνά να νιώθεις ότι κινδυνεύει ένας φίλος, ένα συνάδελφος και να σου δημιουργείται το αίσθημα του φόβου ή και της προστασίας, χωρίς να μπορείς να βρεις λογικά επιχειρήματα για το λόγο που αισθάνεσαι έτσι. Μετά από λίγο διάστημα, επιβεβαιώνεσαι ότι αυτό το αίσθημα που δεν μπορούσες να το συγκρατήσεις, ήταν τελικά αληθινό! Πολλές φορές αυτό το εσωτερικό μήνυμα, μπορεί να κάνει την εμφάνισή του με ένα σημαδιακό όνειρο, με μία εικόνα ή όραμα, το οποίο πέρασε σαν «ταινία» μπροστά από τα μάτια σου! Αν ένα παρόμοιο περιστατικό σου έχει συμβεί αρκετές φορές, τότε δεν υπάρχουν περιθώρια να αμφιβάλεις για την δύναμη της διαίσθησής σου!

 

3. Αισθάνεσαι ένα μέρος οικείο, αν και το επισκέπτεσαι για πρώτη φορά.

Πας διακοπές για πρώτη φορά σε ένα μέρος και με το που καταφθάνεις στον προορισμό σου, γεννιέται μέσα σου ισχυρό το συναίσθημα της ζεστασιάς, της οικειότητας και το μέρος σου φαίνεται αρκετά γνώριμο… Ξέρεις πολύ καλά που να πας, περπατάς σε σοκάκια και νιώθεις ότι έχεις διασχίσει ξανά αυτό το μέρος. Νιώθεις περίεργα, γιατί προσπαθείς να δικαιολογήσεις το γεγονός αυτό, το οποίο σου φαίνεται αλλόκοτο και δεν μπορείς σε καμία περίπτωση να το δικαιολογήσεις… Το ίδιο μπορεί να σου συμβεί και με ένα άτομο που γνωρίζεις. Ενώ δεν έχετε συναντηθεί ξανά, αισθάνεσαι σαν να το ξέρεις χρόνια… Μπορεί οι κουβέντες που ανταλλάσσεται να νομίζεις ότι τις έχετε ξανακάνει, ενώ στην ουσία δεν έχουν ειπωθεί ποτέ στο παρελθόν! Τέτοιου είδους φαινόμενα ονομάζονται ντε ζα βου (De Ja Vu) και οι άνθρωποι που τα βιώνουν συχνά και με έντονο τρόπο θεωρούνται χαρισματικά και έχουν πράγματι «μαντικές» ικανότητες! Μήπως είσαι ένα από αυτά;

 

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X