Προβάδισμα για Ντιοπ

Τον πρώτο λόγο για να αποκτήσει τον Πάπε Ντιοπ σε σχέση με τις υπόλοιπες ομάδες που ενδιαφέρονται για τον Σενεγαλέζο μέσο είναι ο Ολυμπιακός, όπως υποστηρίζουν καθημερινά τα ισπανικά ΜΜΕ.
Ο 29χρονος κεντρικός χαφ με πολυετή θητεία στην Primera με Σανταντέρ και Λεβάντε, μένει ελεύθερος από το σύλλογό του και δεν πρόκειται να ανανεώσει.
Στην Ισπανία θεωρούν ότι ο Ολυμπιακός είναι πολύ κοντά στην απόκτησή του παρότι υπάρχει ενδιαφέρον από την Μάλαγα και την Εσπανιόλ, καθώς και ο Ντιοπ προτιμά να παίξει στους πρωταθλητές Ελλάδας και να έχει την ευκαιρία να αγωνιστεί στο Τσάμπιονς Λιγκ. Ενώ σύμφωνα με την Marca είναι απολύτως ικανοποιημένος και στο οικονομικό κομμάτι ώστε να συνεργαστεί με τον Ολυμπιακό.
Όσον αφορά στα υπόλοιπα μεταγραφικά από τον διεθνή χώρο, θεωρείται βέβαιο ότι ο Ολυμπιακός θα κάνει την προσπάθειά του για τον Ρομπίνιο ο οποίος είναι ελεύθερος από την Μίλαν το καλοκαίρι και αυτή τη στιγμή έχει προτεραιότητα να μείνει στη Βραζιλία.
Για τον Καρίγιο υπάρχει ανοιχτή γραμμή μέσω Γκαλέτι με την Εστουντιάντες και αναμένονται εξελίξεις στις διαπραγματεύσεις.

Σχετικά άρθρα