«Chori el mago»

Αφιέρωμα στη συνεισφορά του Αλεχάντρο Ντομίνγκες για την κατάκτηση του τίτλου από τον Ολυμπιακό κάνει μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της η πειραϊκή ΠΑΕ
Το άρθρο για τον Τσόρι:
Η κανονική περίοδος του πρωταθλήματος ολοκληρώθηκε και ο Ολυμπιακός είναι Πρωταθλητής Ελλάδος για 42η φορά στην ιστορία του! Η κατάκτηση του πρωταθλήματος γίνεται μέσα από ομαδική δουλειά, καθώς όλοι οι παίκτες συνεισέφεραν στο να επιτευχθεί ένας εκ των στόχων της φετινής χρονιάς, αλλά ένας εξ αυτών που ξεχώρισαν είναι ο Αλεχάντρο Ντομίνγκες!
Ο «Τσόρι» με το δέκα στην φανέλα και ένας εκ των αρχηγών της ομάδας του Πειραιά, ήταν ο… κινητήριος μοχλός στον χώρο της μεσαίας γραμμής, μοιράζοντας πολλά γκολ, αλλά σκοράροντας κιόλας!
Αυτό μπορεί να αποτυπωθεί μέσα από τις στατιστικές κατηγορίες της Super League, καθώς ο Αργεντινός αστέρας είναι μέσα στους κορυφαίους -αν όχι ο κορυφαίος- σε πολλές εξ αυτών!
Συγκεκριμένα, στον πίνακα των σκόρερ, αν και μέσος, βρέθηκε στην 3η θέση έχοντας 15 γκολ, με τον Μήτρογλου να έχει 16 και τον Μπαράλες 17. Στις τελικές προσπάθειες ο Ντομίνγκεζ ήταν πρώτος έχοντας 83, με τους Τσάβες και Μπαράλες να ακολουθούν με 76. Πρώτος ο «Τσόρι» ήταν και στις ασίστ, αφού είχε 11 με τους Ίλιτς και Μαρτίνες να ακολουθούν με 10. Στα γεμίσματα ο άσος του Ολυμπιακού ήταν δεύτερος, ενώ στις πάσες ήταν εκ νέου πρώτος με 347!

Σχετικά άρθρα