Μους με φράουλες και γιαούρτι:165 θερμίδες!!!

<div class="recipe-info-left">
<h2>Συστατικά</h2>
<ul>
<li>½ κιλό φράουλες ώριμες</li>
<li>¾ του φλιτζανιού γάλα εβαπορέ καλά παγωμένο στην κατάψυξη (να μην χάσει τη ρευστή του υφή)</li>
<li>2 κ.γ. στέβια</li>
<li>2 κεσεδάκια στραγγιστό γιαούρτι</li>
<li>½ φλιτζάνι νιφάδες δημητριακών ολικής άλεσης</li>
</ul>
</div>
<div> </div>
<div> </div>
<div class="recipe-info-right">
<h2>Τρόπος μαγειρέματος</h2>
<p><span class="step">1</span></p>
<p>Πλύνε και καθάρισε τις φράουλες, Κόψε σε χοντρές φετούλες και κράτησε τη μισή ποσότητα στην άκρη. Λιώσε τις υπόλοιπες σε έναν επεξεργαστή. Αν θέλεις πέρασε από σήτα να γίνει πιο απαλό και χωρίς τα σποράκια</p>
<p><span class="step">2</span></p>
<p>Χτύπησε το γάλα με μίξερ για αρκετή ώρα (10 λεπτά περίπου) να αυξηθεί ο όγκος του. Πρόσθεσε τη στέβια, τον πουρέ φράουλας και το γιαούρτι και ανακάτεψε να γίνουν ένα σώμα</p>
<p><span class="step">3</span></p>
<p>Μοίρασε τα κομμάτια φράουλας και τα δημητριακά σε ποτήρια (τέσσερα περίπου) και από πάνω πρόσθεσε τη μους. Άφησε στο ψυγείο για 15' με 20΄λεπτά να σταθεί</p>
<p> </p>
<p> </p>
</div>

Σχετικά άρθρα