Με την ΟΝΕ ΤΕΑΜ τα αστέρια του Final 4

Από το 2012 που η Ευρωλίγκα ίδρυσε το κοινωνικό πρόγραμμα ΟΝΕ ΤΕΑΜ σε κάθε Final 4 διοργανώνονται διάφορα event στις πόλεις που φιλοξενούν την μεγαλύτερη γιορτή του Ευρωπαϊκού μπάσκετ σε συλλογικό επίπεδο.
Έτσι και το πρωί της Πέμπτης στην φημισμένη πλατεία της Μαδρίτης Πουέρτ ντελ Σολ διοργανώθηκε αγώνας μπάσκετ μεταξύ παικτών της ΟΝΕ ΤΕΑΜ και επαγγελματιών. Από την ομάδα της ΤΣΣΚΑ Μόσχας συμμετείχαν οι Κάιλ Χάινς και Βίκτορ Κριάπα. Από την Φενέρμπαχτσε έπαιξε ο Σαβάς ενώ από τον Ολυμπιακό ο Μπρέντ Πέτγουεϊ και από την Ρεάλ Μαδρίτης ο Σαλάχ Μεχρί.
Οι παίκτες έλαβαν μέρος τόσο στον αγώνα όσο και σε διαγωνισμούς που έγιναν κατά τη διάρκεια του event ενώ μάλιστα μετά το τέλος έβγαλαν φωτογραφίες και μοίρασαν αυτόγραφα.
«Προσωπικά είναι μία έντονη με συναισθήματα στιγμή και παίρνεις πολλά. Ήταν μια σπουδαία ευκαιρία να παίξω εδώ και να μοιραστώ τις εμπειρίες μου με τα παιδιά και τους αθλητές της κοινότητας», είπε ο Κάιλ Χάινς.
Από την πλευρά του ο Μεχρί τόνισε: «Ήταν μία σπουδαία εμπειρία για εμένα προσωπικά αλλά και σαν αθλητής, να βλέπω αυτά τα παιδιά χαρούμενα που έπαιζαν μαζί μας στο ίδιο γήπεδο».

Σχετικά άρθρα