Σπανούλης: «Όλοι αντιλαμβάνονται που είναι» (video)

Ο Βασίλης Σπανούλης μετά την βράβευση του για το ότι βρίσκεται στην καλύτερη 5άδα της Ευρωλίγκας τόνισε ότι στον Ολυμπιακό όλοι αντιλαμβάνονται που βρίσκονται και ότι είναι έτοιμοι για τον ημιτελικό με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. 
Για το βραβείο να είναι στην καλύτερη 5άδα: «Αυτό το βραβείο ανήκει σε όλη την ομάδα. Θέλω να τους ευχαριστήσω όλους. Τους προπονητές, τους συμπαίκτες μου, του οπαδούς και όλους όσους βοήθησαν για να βρεθεί η ομάδα στο Final 4. Γιατί αυτό είναι το πιο σημαντικό».
Για το ευρωπαϊκό μπάσκετ που είναι πιο ομαδικό και αν αυτό το βραβείο είναι όλης της ομάδας: «Είναι αλήθεια αυτό. Το ευρωπαϊκό μπάσκετ αλλάζει και βελτιώνεται συνεχώς. Το νέο μοντέλο είναι το ομαδικό μπάσκετ και ο καθένας να αντιλαμβάνεται τον ρόλο του, να ξέρει τον ρόλο του και είναι χαρούμενος με αυτόν και είμαι χαρούμενος που όλα αυτά συμβαίνουν στην ομάδα μου».
«Έχουμε την ίδια αυτοπεποίθηση, έχουμε την ίδια χημεία, οι προπονητές κάνουν εκπληκτικοί δουλειά και όλοι γνωρίζουν που ακριβώς βρίσκονται και τι σημαίνει να είναι ο Ολυμπιακός σε ένα ακόμα Final 4 και να έχει την δυνατότητα να κάνει ξανά κάτι μεγάλο», είπε.
Για την ΤΣΣΚΑ: «Όπως είπατε η ΤΣΣΚΑ είναι μία σπουδαία ομάδα, σπουδαίος αντίπαλος, έχουν κάνει σπουδαία δουλειά όλη τη χρονιά. Είναι συνεπείς, η δουλειάς μας είναι να μαχόμαστε, σίγουρα έχουμε καλή ψυχολογία και είμαστε πολύ καλά προετοιμασμένοι τόσο πνευματικά όσο και σωματικά».

Σχετικά άρθρα