Πρίντεζης: «Δεν παίζει ρόλο η ατομική απόδοση»

Ο Γιώργος Πρίντεζης από το «μαγικό» του χέρι έχει χαρίσει ένα τρόπαιο στον Ολυμπιακό και μία πρόκριση σε Final 4.
Ο φόργουορντ του Ολυμπιακού είπε ότι η μία πιθανή απουσία του Λοτζέσκι θα καλυφθεί από την ομάδα ενώ τόνισε πως προτιμάει να μην παίξει αυτός καλά και να παίξει όλη η ομάδα.
Αναλυτικά:
«Υπάρχουν μυστικά σε κάθε παιχνίδι, πρέπει να προσέξεις κάποια πράγματα. Όλα θα εξαρτηθούν απ’ τη μέρα που θα βρεθεί η κάθε ομάδα και τη διαχείριση που θα κάνει στο παιχνίδι».
Για τον απουσία του Ματ Λοτζέσκι σχολίασε: «Συμβαίνει, έχουμε πολλές ατυχίες. Αν μπορεί να βοηθήσει, καλώς, θα συνεχίσουμε και αν δεν μπορεί να παίξει, θα παίξουμε η υπόλοιποι ομάδα».
Για το τρίποντο που έστειλε τον Ολυμπιακό στο Final 4: «Όπως και τότε έτσι και τώρα δεν θέλω να σταθώ σ’ αυτό. Η ατομική απόδοση δεν παίζει καθόλου ρόλο. Ας μην παίξω εγώ καλά και να παίξει όλη η ομάδα».
Για τις αποδείξεις του Ολυμπιακού στην Ευρωλίγκα: «Είναι πολλά τα γεγονότα και οι πράξεις που σε κάνουν μεγάλη ομάδα. Έχει χτιστεί ένα δυνατό σύνολο με καλά παιδιά, είμαστε παρέα δουλεύουμε πολύ. Γίνεται πολύ σκληρή δουλειά στις προπονήσεις. Τίποτα δεν είναι τυχαίο. Η φετινή μας παρουσία στο Final-4 μετά από τόσες δυσκολίες αντιπροσωπεύει την εικόνα που έχουμε δείξει τόσα χρόνια».

Σχετικά άρθρα