Περιπτώσεις που δεν πρέπει να κάνεις σεξ με έναν άνδρα thumbnail

Αργυρώ, 17 ετών

Δεν διευκρινίζετε στο e-mail σας ποιά είναι τα άλλα πράγματα που ενδεχομένως σας τρομάζουν με τον συγκεκριμένο σύντροφο πέρα από τις ανησυχίες της πρώτης φοράς. Μας δίνετε την εντύπωση ότι κάτι σας φοβίζει με τον συγκεκριμένο σύντροφο με τον οποίο άλλωστε έχετε μια σχέση μόλις δύο εβδομάδων. Μήπως η σκέψη σας να ολοκληρώσετε μαζί του είναι λίγο βιαστική

Περιπτώσεις που δεν πρέπει να κάνεις σεξ με έναν άνδρα

Αναγνώστριά μας ρωτά: 


ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΕΙΜΑΙ 17 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΕΧΩ ΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΕΔΩ ΚΑΙ 2 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ. ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΩ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΩ ΟΠΩΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΑΝ ΘΑ ΠΟΝΕΣΕΙ. ΣΕ ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΟΛΟΚΞΛΗΡΩΣΩ ΜΑΖΙ ΤΟΥ; ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΜΟΥ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΦΟΒΑΜΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΤΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΩ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ. 


Γράφει ο Ζήσης Παπαθανασίου, Επίκουρος καθηγητής Γυναικολογίας – ανδρολόγος, διευθυντής Ελληνικού Σεξολογικού Ινστιτούτου. 


Αποτέλεσμα εικόνας για ζήσης παπαθανασίου


Απάντηση


Δεν διευκρινίζετε στο e-mail σας ποιά είναι τα άλλα πράγματα που ενδεχομένως σας τρομάζουν με τον συγκεκριμένο σύντροφο πέρα από τις ανησυχίες της πρώτης φοράς. Μας δίνετε την εντύπωση ότι κάτι σας φοβίζει με τον συγκεκριμένο σύντροφο με τον οποίο άλλωστε έχετε μια σχέση μόλις δύο εβδομάδων. Μήπως η σκέψη σας να ολοκληρώσετε μαζί του είναι λίγο βιαστική; Μήπως δεν σας καλύπτει συναισθηματικά ή μήπως περισσότερο σας τρομάζει παρά σας χαλαρώνει;
 [fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X