Πρόβα χωρίς Τσόρι

Ο Βίτορ Περέιρα θα κάνει πρόβα τελικού στο αυριανό φιλικό με τον Παναιτωλίκό δίχως να μπορεί πάντως να χρησιμοποιήσει παίκτες που υπολογίζει για την ενδεκάδα στο ματς με την Ξάνθη στο ΟΑΚΑ.
Ο Αλεχάντρο Ντομίνγκες ακολουθεί πρόγραμμα αποφόρτισης, όπως και ο Τζίμι Ντουρμάζ. Ενώ οι Ματιέ Ντοσεβί και Ομάρ Ελαμπντελαουί δεν έχουν ακόμη προπονηθεί με την ομάδα, παρότι θα μπουν τις επόμενες ημέρες. Εκτός είναι ακόμα οι Γιαννούλης και Σαντάνα, ενώ δεν υπολογίζονται οι Αφελάι,Μέγιερι, Μανιάτης.
Αυτός που προπονείται πλέον κανονικά και θα παίξει και στο φιλικό είναι ο Αλμπέρτο Μποτία.
Αναλυτικά:
Η πρωινή προπόνηση της Παρασκευής, στο Ρέντη, «έριξε την αυλαία» της προετοιμασίας για το φιλικό με τον Παναιτωλικό στο Καραϊσκάκη, το Σάββατο στις 19:30.
Οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού δούλεψαν επάνω στη διαγώνια ανάπτυξη του παιχνιδιού και τα τελειώματα των φάσεων, ενώ στη συνέχεια έκαναν και δίτερμα, σε μικρό χώρο, με γρήγορες εναλλαγές της μπάλας και εξίσου γρήγορες αντιδράσεις.
Ο Ντοσεβί έκανε θεραπεία και ατομικό. Το ίδιο έκανε και ο Γιαννούλης, αλλά και ο Στρέζος. Έντονο πρόγραμμα στο γήπεδο έκανε ο Ελαμπντελαουί, όπως και ο Σαντάνα. Πρόγραμμα αποφόρτισης ακολούθησαν οι Ντομίνγκεζ και Ντουρμάζ. Το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθεί, συνεχίζει ο Γιάννης Μανιάτης.
Μετά το τέλος της προπόνησης ο κ. Περέιρα έκανε γνωστή την αποστολή για το φιλικό αγώνα με τον Παναιτωλικό, για τον οποίο θυμίζουμε ότι όλα τα έσοδα που θα συγκεντρωθούν, θα διατεθούν για φιλανθρωπικό σκοπό.
Αναλυτικά: Ρομπέρτο, Γιαννιώτης, Χουτεσιώτης, Μποτία, Μπουχαλάκης, Φορτούνης, Σαλίνο, Μιλιβόγεβιτς, Φουστέρ, Διαμαντάκος, Χάρα, Μαζουακού, Μήτρογλου, Αυλωνίτης, Κασάμι, Μπενίτες, Σιόβας, Εντινγκά.

Σχετικά άρθρα