Δυνατό το «Χ» στο Λαβάλ-Κλερμόν

116. ΛΑΒΑΛ-ΚΛΕΡΜΟΝ Χ 2.90
Αναμέτρηση-ορισμός της ισοπαλίας. Πρώτον αμφότερες είναι αδιάφορες βαθμολογικά καθώς εξασφάλισαν την παραμονή τους εδώ και καιρό. Δεύτερον η Λαβάλ είναι η ομάδα με τα περισσότερα Χ στη Λιγκ μακράν της δεύτερης. Με το 2-2 της περασμένης αγωνιστικής κόντρα στη Βαλενσιέν έφτασε τα 21 σε σύνολο 36 αγώνων. Εντός μετρά απολογισμό έως τώρα 7-9-2. Η Κλερμόν είναι τρίτη στη σχετική λίστα με 13 ισοπαλίες στη διάρκεια της περιόδου. Τρίτον, το ζευγάρι έχει παράδοση στα Χ καθώς στις επτά φορές που βρέθηκαν τα δύο κλαμπ αντιμέτωπα στο “”Φρανσίς Λε Μπασάρ” οι πέντε δεν ανέδειξαν νικητή.

123. ΤΟΥΡ-ΝΤΙΖΟΝ 1 2.50
Η γηπεδούχος θέλει ένα τρίποντο για να τελειώνει με τον εφιάλτη του υποβιβασμού. Το εξαιρετικό φίνις της Τουρ έσβησε τη κάκιστη πορεία του πρώτου γύρου και πλέον κρατά την τύχη στα χέρια της. Από την άλλη η Ντιζόν ότι έχτιζε ολόκληρη τη σεζόν το γκρέμισε την προηγούμενη εβδομάδα χάνοντας εντός έδρας 1-0 από την ήδη υποβιβασμένη Σατορού, η οποία ερχόταν από επτά διαδοχικές εκτός έδρας ήττες. Θεωρώ πως εάν οι φιλοξενούμενοι ήθελαν τόσο πολύ την άνοδο όσο οι γηπεδούχοι την παραμονή θα το αποδείκνυαν σε αυτό το καθοριστικό χρονικό σημείο. Συνεπώς θα πάω με την Τουρ η οποία μάλιστα έχει πάρει τον αέρα της Ντιζόν την τελευταία διετία με τρεις νίκες εντός εκτός.

126. ΣΠΑΡΤΑ ΠΡΑΓΑΣ-ΣΛΟΒΑΤΣΚΟ ΟΒΕΡ 1.45
Είπε αντίο στον τίτλο η γηπεδούχος μετά την εντός έδρας ήττα από τη Βικτόρια Πλζεν καθώς η διαφορά αυξήθηκε στους έξι πόντους τρείς αγωνιστικές πριν από το φινάλε στην Τσεχία. Η ήττα με 2-0 σημαίνει ότι δεν σκόραρε για πρώτη φορά έπειτα από δυο μήνες και πλέον θα επιδιώξει μόνο τη νίκη έτσι ώστε να παραμείνει στη δεύτερη θέση που οδηγεί στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Εχει απόσταση μόνο τρείς βαθμούς από την τρίτη Γιάμπλονετς συνεπώς τα λάθη απαγορεύονται για την Σπάρτα η οποία είναι μία από τις πιό επιθετικές ομάδες του πρωταθλήματος. Το “Τζένεραλ Γκράουντ” είναι τόπος αγωνιστικού μαρτυρίου για τους φιλοξενούμενους οι οποίοι μετρούν εκεί έξι σερί ήττες την τελευταία δεκαετία. Μάλιστα οι πέντε πιό πρόσφατες έληξαν με υψηλά σκορ υπέρ των γηπεδούχων αφού καταγράφηκαν τέσσερα 4-6 γκολ και ένα όβερ!

Σχετικά άρθρα