Γκόμεζ: «Στο χέρι της διοίκησης η παραμονή μου»

Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο βολεϊμπολίστας του ΠΑΟΚ, Ερνάντο Γκόμες και μίλησε μεταξύ άλλων για τις στιγμές που έζησε στον «Δικέφαλο» ενώ τόνισε πως η παραμονή του στην ομάδα είναι θέμα της διοίκησης.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:
Για τους τίτλος που κατέκτησε φέτος:
«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος και ευχαριστημένος που κέρδισα με τον ΠΑΟΚ τους δύο πρώτους του τίτλος. Ήταν κάτι που το άξιζε η ομάδα».
Για το γεγονός πως αναδείχθηκε mvp στο πρωτάθλημα και στο κύπελλο:
« Αυτούς τους τίτλος τους κέρδισα χάρις στην ομαδική προσπάθεια. Στις προπονήσεις ο ένας βοηθούσε τον άλλον και αυτοί οι τίτλοι ανήκουν ουσιαστικά σε όλη την ομάδα».
Για το οικογενειακό κλίμα στον ΠΑΟΚ:
«Ήταν κάτι παραπάνω από οικογένεια. Υπήρχε μια απίστευτη φιλία αλλά και μια πολύ μεγάλη εμπιστοσύνη ακόμα και στις δύσκολες στιγμές της ομάδας».
Για το πώς ένιωσε που αγωνίστηκε μπροστά σε τόσο κόσμο:
«Ήταν κάτι απίστευτο. Ο κόσμος μας έδωσε μια φοβερή ενέργεια και ήταν πάρα πολύ μεγάλη η υποστήριξη. Ο κόσμος ήταν ο έβδομος παίκτης που μας έδωσε τους τίτλους».
Για την ατμόσφαιρα που είχε δημιουργήσει ο κόσμος:
«Ποτέ δεν θα ξεχάσω τα τραγούδια και την ατμόσφαιρα. Ήταν κάτι ανεπανάληπτο και απίστευτο. Υπήρχε τρομερή ενέργεια και φαινόταν πως ο ΠΑΟΚ είχε μεγαλύτερη όρεξη για την νίκη από τον καθένα».
Για το γεγονός πως ένιωθε το παιχνίδι στους πανηγυρισμούς του:
« Πάντα έτσι εκφράζομαι. Είχα μεγάλη ενέργεια και ενθουσιασμό και όλο αυτό το εξέφρασα με μια φοβερή αποφασιστικότητα».
Για το αν θα ζήσει του χρόνου τέτοιες στιγμές στο Παλατάκι:
«Αυτό εξαρτάται από τον ΠΑΟΚ. Αν το θέλει η διοίκηση του ΠΑΟΚ να ζήσουμε ξανά τέτοιες στιγμές θα είναι κάτι πολύ θετικό».
Για τις συνομιλίες που είχε με την διοίκηση του ΠΑΟΚ:
«Στην συνάντηση που είχαμε και οι δύο ευχαριστήσαμε ο ένας τον άλλο για όσα ζήσαμε φέτος. Ευχαρίστησα τον ΠΑΟΚ για τις στιγμές που έζησα και κάναμε μετά μια άμεση συζήτηση για το τι θέλει η κάθε πλευρά. Είναι θέμα χρόνου το τι θα αποφασίσει η διοίκηση του ΠΑΟΚ. Εξαρτάται από τον ΠΑΟΚ και από το αν έχει την διάθεση να με κρατήσει. Εγώ είμαι πρόθυμος να μείνω αλλά πρέπει να γίνουν οι διαπραγματεύσεις γρήγορα. Με ζητάνε πολλές ομάδες όμως σε όλες λέω πως η προτεραιότητα μου είναι ο ΠΑΟΚ. Ότι είναι να γίνει πρέπει να γίνει γρήγορα».
Για το αν πηγαίνει στο Μαϊάμι:
«Και τώρα. διακοπές. Αυτός ο ενάμιση χρόνος ήταν πολύ απαιτητικός και με τον ΠΑΟΚ και με την εθνική».
Για το σύνθημα του ΠΑΟΚ που ξέρει:
«Ξέρω απλά να τραγουδάω. “ΠΑΟΚ, ΠΑΟΚ , ΠΑΟΚ”. Είναι δύσκολο να θυμάμαι τα συνθήματα. Υπάρχει σεβασμός στους φιλάθλους του ΠΑΟΚ και είναι όλοι στην καρδιά μου. Η συμπεριφορά τους είναι απίστευτη και δεν θα τους ξεχάσω. Πρέπει να συνεχίσουν να βοηθάνε με αυτόν τον τρόπο. Ευχαριστώ όλη την οικογένεια του ΠΑΟΚ σε όλα τα τμήματα και οι στιγμές που έζησα θα μείνουν για πάντα χαραγμένες στην μνήμη μου».

Σχετικά άρθρα