Παπαπέτρου: «Υπερήφανος για την ομάδα»!

Υπερήφανος για τον Ολυμπιακό και τους προπονητές του δήλωσε ο Ιωάννης Παπαπέτρου μετά την σπουδαία νίκη επί της ΤΣΣΚΑ και την πρόκριση στον τελικό του Φάιναλ Φορ της Μαδρίτης της Κυριακής (17/5, 22.00).
Ο 21χρόνος φόργουορντ των «ερυθρόλευκων» αν και «πρωτάρης» σε Φάιναλ Φορ, αγωνίστηκε σαν να έχει κατακτήσει 5 Ευρωλίγκες στο παρελθόν και μετά το τέλος του ημιτελικού τόνισε στο pamesports.gr: «Ο Ολυμπιακός ξεκινάει και τελειώνει από την άμυνα. Όλα τα παιδιά έβγαλαν μεγάλη ψυχή και θέληση στην άμυνα. Το άθλημα δεν είναι ατομικό, είναι ομαδικό». «Όλα τα παιδιά πρόσφεραν σε διαφορετικές στιγμές του αγώνα», πρόσθεσε ο Παπαπέτρου, ο οποίος έμεινε… προσγειωμένος μετά την δική του πολύ καλή εμφάνιση και την νίκη των «ερυθρόλευκων» με ανατροπή στον ημιτελικό.
–         Η πρώτη εμπειρία σε Φάιναλ Φορ ήταν μια μεγάλη νίκη και πρόκριση…
«Παίξαμε καλά, βγάλαμε ψυχή, παίξαμε γερή άμυνα και το αποτέλεσμα ήταν ότι νικήσαμε και προκριθήκαμε στον τελικό».
–         Τι σκέφτηκες όταν βρεθήκατε πίσω στο σκορ με 9 πόντους και με μόλις 3’ και 39’’ να απομένουν για το τέλος του αγώνα;
«Θέλαμε να το γυρίσουμε, θέλαμε να παίξουμε όσο καλύτερα μπορούμε, ξέραμε ότι δεν τελειώνει τίποτε πριν ηχήσει η τελευταία κόρνα. Νομίζω ότι παίξαμε καλές άμυνες και από εκεί βρήκαμε ρυθμό στην επίθεση και καταφέραμε να κάνουμε την ανατροπή».
–         Σας έδινε κουράγιο ότι παρότι ήσασταν πίσω στο σκορ είχατε καταφέρει να κρατήσετε χαμηλά το σκορ της ΤΣΣΚΑ στην άμυνα;
«Ο Ολυμπιακός ξεκινάει και τελειώνει από την άμυνα. Όλα τα παιδιά έβγαλαν μεγάλη ψυχή και θέληση στην άμυνα».
–         Εσύ πως παρουσιάστηκες τόσο έτοιμος στον πρώτο αγώνα σου σε Φάιναλ Φορ;
«Όταν κάθεσαι στον πάγκο, είσαι πάντα έτοιμος όταν κληθείς να μπεις στο παρκέ και να προσφέρεις. Το άθλημα δεν είναι ατομικό, είναι ομαδικό. Όλοι προσφέραμε. Ο καθένας πρόσφερε σε διαφορετικές στιγμές στο παιχνίδι και είμαστε πολύ υπερήφανοι για την ομάδα και τους προπονητές μας».

Σχετικά άρθρα