Φορτσάρει για Χελάντερ, στη λίστα και ο Μπούμπνιτς

Στην τελική ευθεία εισέρχεται η απόκτηση ενός εκ των δύο στόπερ (του αριστεροπόδαρου) που σκοπεύει να αποκτήσει ο Παναθηναϊκός κατά την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο. Οι Πράσινοι αφού τσέκαραν διεξοδικά τις περιπτώσεις των Γουΐλσον και Χελάντερ φαίνεται πως προκρίνουν την περίπτωση του Σουηδού αμυντικού.

Αλλωστε αυτή είναι και η βούληση του προπονητή της ομάδας Γιάννη Αναστασίου, που είχε ξεχωρίσει εξαρχής τον αμυντικό της Μάλμε, ο οποίος βρίσκεται πιο κοντά στα ποδοσφαιρικά θέλω του. Αυτό που απομένει βεβαίως είναι να υπάρξει συμφωνία με τον σουηδικό σύλλογο, που αρχικά ζητούσε περίπου 500.000 ευρώ αλλά πλέον έπειτα από διαπραγματεύσεις τείνει να πλησιάσει τις 300.000 ποσό που προτίθεται να δώσει ο Παναθηναϊκός.

Το διαπραγματευτικό χαρτί που έχουν οι Πράσινοι στα χέρια τους είναι ότι ο ποδοσφαιριστής θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στο Τριφύλλι, ενώ το συμβόλαιό του με τη Μάλμε λήγει τον Δεκέμβριο του 2015, κάτι που σημαίνει πως ούτως ή άλλως ο Παναθηναϊκός μπορεί να εξασφαλίσει την υπογραφή του από την 1η Ιουλίου δίχως κάποιο αντάλλαγμα.

Σημειωτέον πως σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Goal στη λίστα του Παναθηναϊκού με τους υποψήφιους στόπερ προστέθηκε και ο 23χρονος Κροάτης Ιγκόρ Μπούμπνιτς. Πρόκειται για διεθνή παίκτη που ανήκει στην Ουντινέζε και έχει καλές συστάσεις.

Σχετικά άρθρα