Οι δύο λόγοι της απογοήτευσης

Ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς παρακολούθησε τους Γκόραν Μίλοβιτς και Μάριο Μάλοτσα στο «ναυάγιο» της Χάιντουκ από τη Ντιναμό στο Ζάγκρεμπ. Με 0-4 ηττήθηκε η ομάδα του Σπλιτ με τους δύο κεντρικούς της αμυντικούς να… πελαγοδρομούν…

Στο Ζάγκρεμπ βρέθηκε χθες ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς. Ο Τεχνικός Διευθυντής του “Δικεφάλου” πήγε στην πρωτεύουσα της Κροατίας προκειμένου να παρακολουθήσει από κοντά το ντέρμπι της Ντιναμό με τη Χάιντουκ, καθώς του προτάθηκαν οι δύο κεντρικοί αμυντικοί της ομάδας του Σπλιτ, Γκόραν Μίλοβιτς και Μάριο Μάλοτσα.
Αμφότεροι είναι 26 ετών, δεν είναι ελεύθεροι και δεσμεύονται με συμβόλαιο τουλάχιστον μέχρι το 2016 και το πλέον σοβαρό μειονέκτημά τους είναι ότι είναι δεξιοπόδαροι. Ως γνωστό η ΑΕΚ ψάχνει αριστεροπόδαρο στόπερ, αλλά αν ήταν κάτι εξαιρετικό στην “Ένωση” δε θα έλεγχαν “όχι”.
Δυστυχώς όμως για τον “Μπέλι”, οι δύο προαναφερόμενοι κεντρικοί αμυντικοί της Χάιντουκ ήταν κακοί σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και δεν κατάφεραν να βοηθήσουν την ομάδα τους να αποφύγει τη βαριά ήττα με 4-0!
Ακόμα όμως και αν από ένα ματς δεν είναι δυνατό να βγάλεις ασφαλή συμπεράσματα, τα υπόλοιπα “μαντάτα” που έμαθε ο Μιλοβάνοβιτς δεν τον χαροποίησαν καθόλου. Οι Μίλοβιτς και Μάλοτσα κοστολογούνται από τους Κροάτες με 1 εκατ. ευρώ έκαστος (!), ποσό το οποίο δεν πρόκειται να δαπανήσει η ΑΕΚ για κεντρικό αμυντικό αμφιβόλου ποιότητας και με το συμβόλαιό του να υπολογίζεται έξτρα.
Αυτός πάντως που έβγαλε μάτια στο χθεσινό κροατικό ντέρμπι ήταν ο 21χρονος Άνχελο Ενρίκες, ο Χιλιανός επιθετικός των γηπεδούχων, ο οποίος πέτυχε χατ τρικ και αγωνίζεται στη Ντιναμό με τη μορφή δανεισμού από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο Ενρίκες φέτος έχει πετύχει 21 γκολ σε 24 ματς.  
Ο Μιλοβάνοβιτς αναμένεται να επιστρέψει τη Δευτέρα το βράδυ στην Αθήνα, κάτι το οποίο σημαίνει ότι σήμερα μπορεί να βρίσκεται οπουδήποτε στην Ευρώπη για να παρακολουθήσει υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους της “Ένωσης”. 

Σχετικά άρθρα