Σφαιρόπουλος: «Είμαστε περήφανοι»!

Απογοήτευση για την ήττα αλλά και περηφάνια για τα όσα πετύχει ο Ολυμπιακός στην εφετινή Ευρωλίγκα. Αυτά είναι τα συναισθήματα στην ομάδα σύμφωνα με τον ΓΙάννη Σφαιρόπουλο. 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σφαιρόπουλου:

«Υπάρχει απογοήτευση σε μας, αλλά βαθιά μέσα μας είμαστε περήφανοι, γιατί φτάσαμε στον τελικό για μια ακόμη χρονιά. Η σεζόν δεν άρχισε καλά, αλλά παρά τις δυσκολίες παλέψαμε και φτάσαμε σε ένα ακόμη Final Four. Αξίζουν συγχαρητήρια στους παίκτες μου, όλα τα μέλη του τιμ και όσους είναι δίπλα στην ομάδα. Οι παίκτες μου έκαναν μεγάλη προσπάθεια και έφεραν την ομάδα σε έναν ακόμη τελικό. Ευχαριστούμε τους φιλάθλους μας που μας υποστήριξαν όλη τη χρονιά και ήταν δίπλα μας. Τους υποσχόμαστε ότι θα δίνουμε τον καλύτερο εαυτό μας για να φτάσουμε σε άλλους τελικούς και τίτλους. Τώρα εστιάζουμε στον τελευταίο μας στόχο, το πρωτάθλημα». 

Συγχαρητήρια στη Ρεάλ για την κατάκτηση του τίτλου μετά από τόσα χρόνια. Έπαιξαν πολύ καλά σήμερα και έτσι όπως έπαιξαν νίκησαν δίκαια. Εμείς προσπαθήσαμε για το καλύτερο για μια ακόμη φορά, απέναντι σε δύσκολες συνθήκες, γιατί αντιμετωπίζαμε μια πλήρη και με πολλές λύσεις ομάδα, που έπαιζε στην έδρα της. Αρχίσαμε καλά την πρώτη περίοδο, αλλά δεν συνεχίσαμε έτσι. Η άμυνά μας έκανε καλή δουλειά και το τελικό σκορ μας αδικεί. Δυστυχώς οι αριθμοί λένε την αλήθεια, επιθετικά δεν ήμασταν καλοί, τα ποσοστά μας σε βολές και τρίποντα δεν ήταν καλά, ενώ είχαμε έλλειμμα ενέργειας. Μετά τα 16 επιθετικά ριμπάουντ στον ημιτελικό, σήμερα είχαμε μόλις 5. Στη δεύτερη και την τρίτη περίοδο η Ρεάλ πέτυχε κάποια μεγάλα σουτ, κυρίως με τον Κάρολ. Αυτά άλλαξαν το μομέντουμ του αγώνα και μετά από αυτό ήταν δύσκολο να επιστρέψουμε έχοντας υπόψη μας την ποιότητα της Ρεάλ. 

Σχετικά άρθρα