Η Αφροδίτη στα ζώδια και πως επηρεάζει τα ερωτικά μας. thumbnail

Η Αφροδίτη στα ζώδια και πως επηρεάζει τα ερωτικά μας.

Ανακαλύψτε τα μυστικά της αγάπης και του έρωτα: Βρείτε το ζώδιο που βρίσκεται η ερωτική Αφροδίτη στο ωροσκόπιο του συντρόφου σας και στο δικό σας και μάθετε τα πάντα για τη σχέση σας. Βρείτε στον αστρολογικό χάρτη μας σε ποιο ζώδιο αντιστοιχεί η Αφροδίτη σας και εκείνη του συντρόφου σας. Αν δεν γνωρίζετε την ώρα γέννησης, τσεκάρετε το κουτάκι που γράφει «άγνωστη ώρα». Όλα όσα αναφέρονται παρακάτω για την Αφροδίτη του συντρόφου σας ανάλογα με το ζώδιο που έχει τον πλανήτη του έρωτα, ισχύουν και για εσάς.


Η Αφροδίτη στην αστρονομία


Η Αφροδίτη είναι ο δεύτερος σε απόσταση -μετά από τον Ερμή- από τον Ήλιο πλανήτης του Ηλιακού μας συστήματος. Πρόκειται για το πιο λαμπρό αστέρι στο νυκτερινό ουρανό. Ο λαός την ονόμασε Αυγερινό όταν συντροφεύει τον Ήλιο στην ανατολή του και Αποσπερίτη όταν λάμπει και ξεχωρίζει από όλα τα άλλα αστέρια στη δύση.

 

Το μέγεθός της δεν διαφέρει πολύ από εκείνο της Γης, ωστόσο είναι πολύ διαφορετική σε φυσικά στοιχεία, καθώς στη μεγαλύτερη επιφάνειά της καλύπτεται από νέφη διοξειδίου του άνθρακα και διοξειδίου του θείου. Λόγω της πολύ πιο κοντινής απόστασης της από το Ήλιο, τόσο η πίεση όσο και θερμοκρασία στην Αφροδίτη είναι πολύ μεγαλύτερες από εκείνες της Γης.

Η Αφροδίτη στην αστρολογία


Η Αφροδίτη παραδοσιακά στην Αστρολογία συνδέεται με τον τρόπο που αγαπάμε, με τον τρόπο που ερωτευόμαστε. Η θέση της Αφροδίτης στο προσωπικό μας ωροσκόπιο δείχνει ακριβώς αυτό τον τρόπο! Δείχνει όμως και την ικανότητα που έχουμε να συμβιώνουμε με το σύντροφό μας, με τον άνθρωπο της ζωής μας! Αποτελεί δείκτη της τάσης που έχουμε να αντιμετωπίζουμε τους επίδοξους κατακτητές της καρδιάς μας και πως εμείς αντιλαμβανόμαστε τον έρωτα!

 

Η ζωδιακή θέση της Αφροδίτης αποτελεί το ρυθμιστικό παράγοντα που αναφέρεται στον τρόπο που αντιμετωπίζει το άτομο στο γάμο του και στις σημαντικές σχέσεις του. Όταν ανακαλύψουμε τα «κλειδιά» της Αφροδίτης μας ή εκείνα του συντρόφου μας, η υπόθεση έρωτας και γάμος γίνεται πολύ πιο εύκολη, αφού γνωρίζουμε τα «χούγια» εκείνα που θα μας φέρουν πολύ πιο κοντά στην ευτυχισμένη συντροφικότητα!

 

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X