Μέσα ο Μπαρμπόσα έξω οι… ξενύχτηδες

 
Ο Έλντερ Μπαρμπόσα συμπεριλήφθηκε κανονικά στην αποστολή για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου στο ΟΑΚΑ. Ο Τραϊανός Δέλλας είδε τον Πορτογάλο να βγάζει όλο το πρόγραμμα και τον υπολογίζει στα πλάνα του ενόψει της αναμέτρησης της 5ης αγωνιστικής των play off της Football League. 
Αντίθετα ο Μιγκέλ Ανχελ Κορδέρο παρότι προπονήθηκε και αυτός με τους υπόλοιπους “κιτρινόμαυρους” χωρίς να νιώσει μάλιστα ενοχλήσεις, αποκλείστηκε από την 19μελή (!) αποστολή, αφού κρίθηκε πως δεν είναι έτοιμος να προσφέρει τις υπηρεσίες του.
Ο Δέλλας εκτός από τον Ισπανό μέσο και τους δύο περισσευούμενους γκολκίπερ (Καραγκιολίδη και Ντούνη), απέκλεισε αναγκαστικά και τον Ντάρκο Ζόριτς, ο οποίος είχε δηλωθεί να εκτίσει την ποινή της μίας αγωνιστικής (λόγω καρτών) στο ματς με τη θεσσαλική ομάδα. Το “μήνυμα” ωστόσο από την επιλογή των 19 “εκλεκτών” (και όχι 20 όπως συνήθιζε να κάνει μέχρι χθες), ήταν ξεκάθαρο και εστάλη εκ νέου στους Μάρκου Ντούνη, Βασίλη Ρόβα και Σταύρου Πεταυράκη.
Πρόκειται για τους τρεις παίκτες που παραβίασαν τον εσωτερικό κανονισμό περί ωραρίου. Οι προαναφερόμενοι παρότι έχουν συμβόλαιο και τη νέα σεζόν, θεωρούνται “τελειωμένοι” στα Σπάτα και θα χαιρετήσουν στο τέλος της σεζόν είτε με τον ένα είτε με τον άλλο τρόπο (λύνοντας το συμβόλαιό τους ή “μετακομίζοντας” σε άλλη ομάδα ως δανεικοί).
Αναλυτικά η αποστολή: Ανέστης, Βούρας, Γεωργέας, Γροντής, Κολοβέτσιος, Λαμπρόπουλος, Μπακάκης, Σαρρής, Σβάρνας, Σοϊλέδης, Τζανετόπουλος, Ανάκογλου, Φαγέ, Γιόχανσον, Πλατέλλας, Μπαρμπόσα, Ντακόλ, Αραβίδης και Κρισάντους.
Στόχος του Δέλλα και της ΑΕΚ εννοείται είναι στα παιχνίδια με τον Ολυμπιακό Βόλου και τον Ηρακλή η ΑΕΚ να κάνει το δύο στα δύο να “καθαρίσει” οριστικά και με την κατάκτηση της πρώτης θέσης, προκειμένου στα εναπομείναντα παιχνίδια να δώσει κάποιες ευκαιρίες σε παίκτες που είναι στην κόψη του ξυραφιού. Παίκτες όπως ο Κρισάντους, ο Φαγιέ, ο Γροντής και ο  Σαρρής…

Σχετικά άρθρα