Βίτορ και Κλάους έτοιμοι για Περιστέρι

Στην διάθεση του Γιώργου Γεωργιάδη έχουν τεθεί ο Κλάους Αθανασιάδης και ο Μιγκέλ Βίτορ, οι δύο παίκτες που αντιμετώπισαν προβλήματα τραυματισμού το τελευταίο διάστημα. Η συμμετοχή και των δύο παικτών, που προορίζονται για την ενδεκάδα, στην προτελευταία προπόνηση πριν από το ματς με τον Ατρόμητο, φανερώνει πως οι παίκτες είναι έτοιμοι να προσφέρουν.

Επιπλέον και ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης συμμετείχε σε ένα μέρος της προπόνησης και υπάρχουν ελπίδες για να προλάβει, κάποιο από τα επόμενα παιχνίδια των πλέι οφ.

Από εκεί και πέρα ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης ακολούθησε πρόγραμμα αποκατάστασης με τρέξιμο, ανοίγματα και ασκήσεις με μπάλα, ο Εγιάλ Γκολάσα έμεινε στο γυμναστήριο για θεραπεία και ποδήλατο και στην προθέρμανση (και στις ασκήσεις με μπάλα) συμμετείχε και ο Δημήτρης Παπαδόπουλος, ο οποίος βρίσκεται σε πρόγραμμα μερικής επανένταξης.

Ο Γιώργος Γεωργιάδης δουλεύει συνδυαστικά στην τακτική προκειμένου η ομάδα από την μία να βρει τρόπο να πατάει καλύτερα στην αντίπαλη περιοχή δημιουργώντας τις κατάλληλες προϋποθέσεις για γκολ και από την άλλη να διατηρήσει την καλή αμυντική της συνοχή.

Σχετικά άρθρα