«Κιτρινόμαυρη» μάχη για πρόκριση

Άρης και ΑΕΚ διεκδικούν ένα εισιτήριο για τα ημιτελικά του πρωταθλήματος της Α1 απόψε (20:30, Novasports 2) στο Nick Galis Hall. Η σειρά είναι στο 1-1 και ο νικητής παίρνει το εισιτήριο πρόκρισης. 
Ο Άρης επικράτησε της ΑΕΚ δύσκολα στον πρώτο αγώνα της σειράς στη Θεσσαλονίκη αφού ο Ντούσαν Σάκοτα αστόχησε σε τρίποντο στην εκπνοή της αναμέτρησης.
Από την άλλη μεριά η Ένωση ήταν καταιγιστική στο game 2 στο ΟΑΚΑ και έριξε 38 πόντους στην ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη. Στον Άρη επικρατεί προβληματισμός για την εικόνα της ομάδας στο κλειστό των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων. 
Τις προηγούμενες ημέρες ο Πρίφτης και οι παίκτες ανέλυσαν τους λόγους που οδήγησαν τον Άρη στην συντριβή και καλούνται να δείξουν ένα σαφώς πιο βελτιωμένο πρόσωπο στο αποψινό παιχνίδι αν θέλουν να πάρουν την πρόκριση. Κίνητρο αποτελεί άλλωστε και το γεγονός ότι ο Άρης παίζει μπροστά στο κοινό του. Ο Πρίφτης δεν υπολογίζει στον Αντεγκμπόγιε ο οποίος έχει υποστεί κάταγμα στο αριστερό μετατάρσιο. Αμφίβολη είναι και η συμμετοχή του Νέιμικ που νιώθει ενοχλήσεις στη γάμπα. 
Ο Ντράγκαν Σάκοτα από την μεριά της ΑΕΚ θέλει να δει την ίδια μαχητικότητα από τους παίκτες του. Στην Ένωση θέλουν να επαναλάβουν την εμφάνιση του ΟΑΚΑ και να πιάσουν την ίδια απόδοση, να σπάσουν την έδρα του Άρη και να αρπάξουν το εισιτήριο για τα ημιτελικά.
Το ζευγάρι της ΑΕΚ και του Άρη διασταυρώνεται στα ημιτελικά με εκείνο του Ολυμπιακού με τον Κόροιβο Αμαλιάδας.

Σχετικά άρθρα