Έχει το κίνητρο η Οσασούνα

122. ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ Β-ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ ΟΒΕΡ 1.55
Οι μικροί της Μπαρτσελόνα πέτυχαν μεγάλη νίκη με 3-2 στην έδρα της Μιραντές την προηγούμενη αγωνιστική, νίκη που τους δίνει το δικαίωμα να ελπίζουν ότι μπορούν να αποφύγουν το μοιραίο του υποβιβασμού. Είχαν πάθος και εκμεταλλεύτηκαν τη χαλαρότητα των γηπεδούχων σκοράροντας στην κόντρα κάτι πάντως που δεν θα είναι εύκολο να επαναληφθεί καθώς εντός έδρας δυσκολεύεται να κρατήσει το μηδέν στα μετόπισθεν. Είναι πιθανό να σκοράρει άλλωστε στα θετικά προσθέτει κανείς τις επιστροφές του μέσου Γκαμπάου και του επιθετικού Σάντρο. Οι φιλοξενούμενοι είναι σαφώς καλύτερη ομάδα ωστόσο έρχονται από την εντός έδρας ισοπαλία με 1-1 κόντρα στην Οσασούνα, αποτέλεσμα που ψαλίδισε κατά πολύ τα όνειρα που είχαν για την απευθείας άνοδο στην Πριμέρα καθώς απέχουν έξι βαθμούς από την δεύτερη θέση του πίνακα.
Πάντως εκτός έδρας η Βαγιαδολίδ αγωνίζεται πάντα με επιθετική φιλοσοφία, πετυχαίνει γκολ με άνεση και περιμένω να το καταφέρει και σήμερα κόντρα στην ασταθή αμυντικά Μπάρτσα. Εναλλακτικά υπάρχει και η νίκη των φιλοξενούμενων οι οποίοι εάν αγωνιστούν σύμφωνα με τις πραγματικές δυνατότητές τους μπορούν να πάρουν το τρίποντο.

123. ΟΣΑΣΟΥΝΑ-ΛΑΣ ΠΑΛΜΑΣ 1 2.40
Το 1-1 στην έδρα της Βαδιαδολίδ που πήρε το περασμένο Σάββατο η Οσασούνα γράφτηκε δια χειρός Μιγκέλ Φλάνιο καθώς πρώτα πέτυχε αυτογκόλ και τρία λεπτά αργότερα ισοφάρισε για την ομα΄δα της Παμπλόνα. Οι γηπεδούχοι είναι σε ανοδική τροχιά με την έλευση του νέου τεχνικού και πλέον ελπίζουν βάσιμα ότι θα αποφύγουν τον υποβιβασμό. Για να τα καταφέρουν πάντως απαιτείται να πάρουν έξι βαθμούς στα δύο εντός έδρας ματς που έχουν να δώσουν έως το φινάλε της Σεγούντα. Με δεδομένο ότι οι νησιώτες δεν προλαβαίνουν την απευθείας άνοδο και περιμένουν τα πλέι οφ η Οσασούνα έχει την μεγάλη ευκαιρία να πάρει το τρίποντο που θα την εδραιώσει μακρυά από τις τέσσερις τελευταίες θέσεις. Αξίζει το ρίσκο στον καλοπληρωμένο άσο.

Σχετικά άρθρα