Τιμή στο Αίγιο για τους βετεράνους του Ολυμπιακού

Πάνω από 2.000 φίλοι του ποδοσφαίρου χειροκρότησαν στο Αίγιο τους βετεράνους του Ολυμπιακού.
Ένας ακόμα πολύ σημαντικός φιλικός αγώνας των Βετεράνων του Ολυμπιακού πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα στο γήπεδο του Αιγίου κόντρα στην αντίστοιχη ομάδα του Παναιγιαλείου. Τα έσοδα από την συγκεκριμένη αναμέτρηση θα δοθούν στα ΑΜΕΑ Αιγίου. Η ατμόσφαιρα ήταν πανηγυρική στην πόλη και οι παλαίμαχοι άσοι καταχειροκροτήθηκαν από 2.000 και πλέον θεατές, που κατέκλυσαν το γήπεδο του Αιγίου.
Η συγκεκριμένη αναμέτρηση είναι η 635η για τους Βετεράνους του Θρύλου, οι οποίοι αναχώρησαν το μεσημέρι της ίδιας ημέρας από το «Γεώργιος Καραϊσκάκης», με το πούλμαν της πρώτης ομάδας το οποίο διέθεσε ο Πρόεδρος του Ολυμπιακού, κ. Βαγγέλης Μαρινάκης για την μετακίνηση τους.
Πριν την έναρξη του αγώνα τιμήθηκε ο Πρόεδρος του Ολυμπιακού, κ. Βαγγέλης Μαρινάκης, η ΠΑΕ Ολυμπιακός για την σημαντική συμβολή της, ο Αντιπρόεδρος κ. Σάββας Θεοδωρίδης αλλά και ο Σύνδεσμος Βετεράνων από τον Δήμαρχο της περιοχής κ. Παναγόπουλο.
Στο αγωνιστικό κομμάτι, οι Βετεράνοι του Ολυμπιακού, επικράτησαν με 5-2 των Βετεράνων του Παναιγιαλείου με σκόρερ τους Γκόγκιτς (2), Κακλαμάνο, Καλύκα και Καλύβα.
Για τον Ολυμπιακό ξεκίνησαν οι Κελεσίδης, Ξανθόπουλος, Τσαλουχίδης, Σιδέρης, Καλτσάς, Παχατουρίδης, Καλαμάρας, Μπονόβας, Κοκολάκης, Γκόγκιτς, Σταυρόπουλος.
Εν συνεχεία αγωνίστηκαν οι Κακλαμάνος, Καλύκας, Συρίγος, Κοψαχείλης, Ασπρογέρακας, Καλύβας, Μπαρμπαρής, Κουμαριάς, Γλύκας, Κωττάκης, Ρούσσος, Γαϊτανάρος, Βέλλιος, Μαντάζης, Βασιλειάδης. Χρέη προπονητή εκτέλεσε ο Αντώνης Τζανετουλάκος.
Το παρών χωρίς να λάβουν μέρος στον αγώνα έδωσαν οι Δαρίβας, Ρωσίδης, Ψύχος, Γκαβέζος, Γιούτσος, Γκαϊτατζής, Καραβίτης, Αγγελής, Σ. Παπάζογλου, Σταμάτης.
Επόμενος αγώνας για τους Βετεράνους του Θρύλου είναι την επόμενη Δευτέρα στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» με τον Πανιώνιο.

Σχετικά άρθρα