Γιουβέντους και Βασιλεία έχουν προβάδισμα

170. ΑΑΡΑΟΥ-ΒΑΣΙΛΕΙΑ 2 1.50
Κάκιστη σε ένα ακόμη ματς η Ααράου έχασε 1-0 από τη Σιόν και παρέμεινε στη διαφορά των έξι πόντων από τη σωτηρία τρείς αγωνιστικές πριν από το τέλος στην Α’ Ελβετίας. Μαύρα χάλια στην άμυνα έφτασε τα 10 γκολ παθητικό σε τέσσερις αγώνες, αγνοεί τη νίκη εδώ και καιρό καθώς δεν βοηθούν οι πενιχρές επιδόσεις στο επιθετικό κομμάτι.
Το διπλό είναι πολύ πιθανό και προκύπτει για τρείς λόγους. Ο πρώτος είναι ότι η Βασιλεία μολονότι έρχεται από τη φιέστα για την κατάκτηση του τίτλου είναι πολύ καλύτερη ομάδα σε όλους τους τομείς. Ο δεύτερος αφορά την σούπερ παράδοση που έχουν οι φιλοξενούμενοι οι οποίοι έχουν απολογισμό δεκαετίας στο “Μπρίγκλιφεντ” 9-2-1. Ο τρίτος και μάλλον σημαντικότερος είναι ότι η Βασιλεία έχει σχέσεις στοργής με τη Βαντούζ την ομάδα δηλαδή με την οποίαη Ααράου μ΄λαχεται για μία θέση στην κατηγορία.
 
174. ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ-ΛΑΤΣΙΟ 1 2.00
Μονός τελικός για το Κόπα Ιτάλια που σε περίπτωση ισοπαλίας έχει παράταση και πέναλτι εάν χρειαστεί. Η “Μεγάλη Κυρία” που απέκλεισε με ανατροπή στον προηγούμενο γύρο τη Φιορεντίνα έχει βάλει στόχο το τρεμπλ φέτος καθώς μετά το σκουντέτο ήρθε η ώρα του Κυπέλλου και έπεται ο τελικός του Τσάμπιονς Λιγκ. Δείχνει σε εξαιρετική κατάσταση η ομάδα του Αλέγκρι καθώς παρά τις απουσίες μισής ντουζίνας βασικών επικράτησε της Ιντερ στο “ντέρμπι ντ’ Ιτάλια” στο Μιλάνο με 2-1 μολονότι βρέθηκε από νωρίς πίσω στο σκορ. Ολοι στη διάθεση του κόουτς απόψε που θα έχει μία και μοναδική αλλαγή. Τον Στοράρι στη θέση του Μπουφόν.
Σε καλή κατάσταση είναι και η Λάτσιο η οποία με τη σημαντική νίκη (1-0) στην έδρα της Σαμπντόρια διατήρησε την τρίτη θέση που οδηγεί στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Το μυαλό των παικτών πάντως έστω και ασυναίσθητα γυρίζει στο μεγάλο ντέρμπι μίσους με τη Ρόμα που έπεται και από το αποτέλεσμα του οποίου θα κριθούν πολλά για την τελική κατάταξη και των δύο κλαμπ. Η πλάστιγγα γέρνει προς τη “Βέκια Σινιόρα” πρώτον διότι είναι σε εξαιρετική κατάσταση αυτή την εποχή και δεύτερον επειδή έχει πάρει τον αέρα των “λατσιάλι” καθώς ο απολογισμός των μεταξύ τους αναμετρήσεων, ανεξαρτήτως έδρας από το 2009 και έπειτα είναι οκτώ νίκες για τη Γιουβέντους, μία για τους Ρωμαίους ενώ τέσσερα ματς έληξαν χωρίς νικητή.

Σχετικά άρθρα