Γράφουν για συμφωνία Σλούκα – Φενέρ

Στην Τουρκιά δημοσιεύματα κάνουν λόγο για συμφωνία του Κώστα Σλούκα με την Φενέρμπαχτσε αφού το συμβόλαιο του γκαρντ του Ολυμπιακού τελειώνει το καλοκαίρι.
Σύμφωνα με τα όσα λένε οι Τούρκοι η συμφωνία «κλείδωσε» στο περιθώριο του Final 4 της Ευρωλίγκας στη Μαδρίτη.
Είναι γεγονός ότι το συμβόλαιο του Σλούκα με τον Ολυμπιακό τελειώνει το καλοκαίρι. Ωστόσο το δημοσίευμα έρχεται μία ημέρα μετά την δημόσια δήλωση των αδερφών Αγγελόπουλων ότι η διάθεση τόσο του Ολυμπιακού όσο και του παίκτη είναι να συνεχίσουν τη συνεργασία του.
Μάλιστα στην Ισπανία ο Σλούκας είχε δηλώσει ότι η προτεραιότητα του είναι η ομάδα του Πειραιά και ότι εκείνη έχει τον πρώτο λόγο όσον αφορά στην παραμονή του.
Είναι γνωστό ότι Σλούκας και διοίκηση έχουν κάνει ήδη δύο συναντήσεις που έχει εκφραστεί η επιθυμία της ανανέωσης της συνεργασίας τους, αλλά αυτό έχει γίνει αρκετό διάστημα πριν.
Ο παίκτης του Ολυμπιακού έχει δηλώσει ότι οι συζητήσεις για το θέμα του συμβολαίου του θα ξεκινήσουν με τον Ολυμπιακό μετά το τέλος των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας.
Το δημοσίευμα δεν μπορεί να θεωρηθεί αξιόπιστο καθώς είναι δεδομένη και δηλωμένη η επιθυμία τόσο του Ολυμπιακού όσο και του ίδιου το παίκτη να παραμείνει στον σύλλογο. Άλλωστε στη Φενερ στο τέλος του μήνα, όπως έγραψε και χθες το pamesports.gr, υπάρχουν εκλογές όπου θα εκλεγεί το νέο ΔΣ της ομάδας και μετά από αυτό το γεγονός θα κριθούν όλα στον Τούρκικο σύλλογο. Τόσο η συνέχεια της χρηματοδότησης από τον μεγάλο σπόνσορα (Ούλκερ) όσο και το θέμα της παραμονής του Ζέλικο Ομπράντοβιτς στον πάγκο της Φενέρ.

Σχετικά άρθρα