Απώλεια όρασης για λίγα δευτερόλεπτα και ζαλάδα. thumbnail

Διονύσης, 35 ετών

Δούλευα μπροστά στον υπολογιστή όταν ξαφνικά για κλάσματα του δευτερολέπτου μαύρισαν όλα και στο κεφάλι μου εσωτερικά ένιωσα κάτι σαν έναν ήχο όπως όταν κάνουμε αποσυμπίεση στα αυτιά.

Απώλεια όρασης για λίγα δευτερόλεπτα και ζαλάδα.

ΕΡΩΤΗΜΑ
Καλημέρα πρίν απο λίγες μέρες μου συνέβη κάτι που με προβλημάτισε και θα ήθελα την γνώμη σας. Δούλευα μπροστά στον υπολογιστή όταν ξαφνικά για κλάσματα του δευτερολέπτου μαύρισαν όλα και στο κεφάλι μου εσωτερικά ένιωσα κάτι σαν έναν ήχο όπως όταν κάνουμε αποσυμπίεση στα αυτιά. Συνοδεύτηκε απο ελαφρύ τράνταγμα του κεφαλιού και λίγη ζαλάδα μέχρι να επανέλθω. Απο τότε δεν ξαναέγινε κάτι παρόμοιο και θα ήθελα αν μπορείτε να με καθοδηγήσετε για το πως να κινηθώ. Να ανησυχήσω; Να επισκεφτώ κάποιον γιατρό και ποιάς ειδικότητας; Η ηλικία μου είναι 35 ετών χωρίς κάποιο ιστορικό με παθήσεις. Ευχαριστώ εκ των προτέρων


Στο ερώτημα απάντησε ο Αναστάσιος Σπαντιδέας, Παθολόγος – Κλινικός ΦαρμακολόγοςΑΠΑΝΤΗΣΗ
Σαν μοναδικό επεισόδιο που πέρασε χωρίς να αφήσει τίποτα δεν προκαλεί ανησυχία αν όμως επαναληφθεί τότε θα χρειασθεί να επισκεφθεί πρώτα τον οικογενειακό του γιατρό και αυτός θα τον κατευθύνει.


 

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X