Αρχισε το e-bazaar του Παναθηναϊκού

Μετά την τεράστια επιτυχία που είχε το bazaar του Παναθηναϊκού στο γήπεδο της Λεωφόρου το περασμένο Σαββατοκύριακο οι Πράσινοι προχωρούν και στη διενέργεια e-bazaar προκειμένου να ικανοποιήσουν τα εκατοντάδες αιτήματα για τους οπαδούς της ομάδας από την επαρχία και το εξωτερικό.
Αναλυτικά η ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ αναφέρει τα εξής:
«Ο Παναθηναϊκός ενημερώνει τους φίλους της ομάδας πως από σήμερα μπορούν να προμηθεύονται τα επίσημα προϊόντα με το Τριφύλλι σε τιμές Bazaar από 1 έως 13 Ευρώ, μέσω διαδικτύου από το επίσημο site της Greenteam.
Επιπλέον, οι φίλοι του Παναθηναϊκού μπορούν να αγοράσουν ηλεκτρονικά δεκάδες προϊόντα σε μεγάλες προσφορές που αγγίζουν το 70% έως ότου εξαντληθούν τα αποθέματα.
Με στόχο να ικανοποιήσουμε τους φιλάθλους μας εκτός Αθήνας αλλά και εκτός Ελλάδας, προσφέρουμε στις μοναδικές τιμές του Bazaar προπονητικό υλικό της Ομάδας από τη φετινή σαιζόν αλλά και από προηγούμενες χρονιές, Τ-shirts φετινών σχεδίων, αγωνιστικές φανέλες και σορτσάκια προηγούμενων ετών, πολλά αναμνηστικά είδη, υαλικά, σχολικά και βεβαίως τα φετινά βρεφικά είδη για τους εκκολαπτόμενους Παναθηναϊκούς».

Σχετικά άρθρα