Συστατικά
- 2 κ.σούπας φρέσκο δυόσμο
- 1/3 φλιτζ.ξύδι
- 2 κ.σούπας μέλι
- 1 κ.σούπας σησαμέλαιο
- μια πρέζα αλάτι
- 4 φλιτζ. σπανάκι baby
- 2 φλιτζ. ψιλοκομμένο, βραστό ή ψητό στήθος κοτόπουλου
- 2 φλιτζ. φράουλες ( ή εναλλακτικά πορτοκάλι ή ακτινίδιο)
- μισό φλιτζ. blueberries
- 1/4 φλιτζ. καρύδια ψιλοκομμένα
- 1/4 φλιτζ. κατσικίσιο τυρί
- μισό κουταλάκι φρέσκο πιπέρι
Τρόπος μαγειρέματος
1
Σε ένα βαζάκι που κουμπώνει βάλε το ξύδι, το δυόσμο, το λάδι, το μέλι και το αλάτι. Χτύπα τα καλά να γίνουν βινεγκρέτ.
2
Σε μεγάλο μπολ βάλε μαζί το σπανάκι (αφού το πλύνεις και το στραγγίσεις καλά), το κοτόπουλο, τις φράουλες, τα μπλούμπερις, τα καρύδια και το τυρί.
3
Ανακάτεψε απαλά.
4
Ρίξε τη βινεγκετ και πασπάλισε με φρεσκοτριμμένο πιπέρι.