Μακ: «Με 6 βαθμούς για την κορυφή»

Ο Σλοβάκος Ρόμπερτ Μάκ παραμένει άσφαιρος από τις 31 Ιανουαρίου, όταν είχε πετύχει το τελευταίο του (το έβδομο) γκολ στο πρωτάθλημα. Ο Μάκ είπε στις δηλώσεις του πως είναι σημαντικό να κερδίσει ο Δικέφαλος, τα δύο επόμενα εντός έδρας παιχνίδια με τον Αστέρα και τον Παναθηναϊκό.

Ο Μακ έκανε τις εξής δηλώσεις: «Το σημαντικό είναι πως δεν χάσαμε, πήραμε ένα βαθμό και πρέπει να κερδίσουμε τόσο στο επόμενο παιχνίδι όσο και στο μεθεπόμενο. Να συγκεντρωθούμε γιατί ξέρουμε πως ο Παναθηναϊκός κέρδισε και είναι πιο μπροστά από εμάς. Όσο για το παιχνίδι, είχαμε ευκαιρίες, είχαν ευκαιρίες, αλλά ήρθε η ισοπαλία. Πρέπει να συνεχίσουμε και να κερδίσουμε οπωσδήποτε τα δύο επόμενα εντός έδρας παιχνίδια για να πάρουμε συνολικά έξι βαθμούς και να βρεθούμε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας».

– Είναι θέμα ατυχίας ότι έχεις να σκοράρεις από τις 31 Ιανουαρίου;
 
«Είναι πολύ μεγάλο το διάστημα, πρέπει να συνεχίσω να ψάχνω το γκολ, πιστεύω ότι θα έρθει, αλλά πρέπει να κάνω τα παιχνίδια μου.  Αλλά ακόμη κι αν εγώ δεν σκοράρω, το σημαντικό είναι να κερδίσει η ομάδα».
 
– Στα τελευταία λεπτά χάθηκαν πολλές ευκαιρίες.
 
«Ήταν ένα ανοιχτό παιχνίδι και εμείς χάσαμε ευκαιρίες με τον Κλάους και τον Πόζογλου. Όπως και οι αντίπαλοί μας ειχαν ευκαιρίες. Όμως, αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να κερδίσουμε στα δύο επόμενα ματς για να πάρουμε τους έξι βαθμούς».
 
– Ο ΠΑΟΚ βρέθηκε πίσω στο σκορ, αλλά ισοφάρισε, πως το σχολιάζεις;
 
«Ήταν πολύ καλό ότι δεν σταματήσαμε, αλλά παλέψαμε για να ισοφαρίσουμε και δημιουργήσαμε ευκαιρίες για να πετύχουμε κι άλλα γκολ. Αυτά τα παιχνίδια κρίνονται στις λεπτομέρειες. Καταφέραμε να αντιδράσουμε, πρέπει να προσέξουμε τις λεπτομέρειες για να κερδίσουμε». 

Σχετικά άρθρα