Μαρτίνες: «Να μείνω αξέχαστος στον Ολυμπιακό»

Παίκτης του Ολυμπιακού θα είναι για τα επόμενα χρόνια ο Νίκο Μαρτίνες και ο Αργεντινός άσος που έκανε εξαιρετική σεζόν με τον Παναιτωλικό και κέρδισε τη μεταγραφή στους ερυθρόλευκους δηλώνει ότι στόχος του είναι να αφήσει το δικό του στίγμα στον Ολυμπιακό και να μείνει αξέχαστος στους φίλους της πειραϊκής ομάδας.
Ο Μαρτίνες μίλησε για τη μεταγραφή του στη Sportday
Για το αν νιώθει πίεση: «Όχι, όχι. Αν με ρωτάς για τον κόσμο και το γεμάτο στάδιο, έχω παίξει στην Αργεντινή σε γεμάτα γήπεδα. Είναι πρόκληση για μένα. Όχι πίεση ή κάτι τέτοιο. Είναι μία πολύ ωραία πρόκληση στην καριέρα μου».
Για το συναίσθημά του όταν «έκλεισε» στον Ολυμπιακό: «Ήμουν χαρούμενος. Ήταν σαν να βρισκόμουν στην Αργεντινή και να μου έλεγαν ότι πάω στην Μπόκα Τζούνιορς. Σε μία μεγάλη ομάδα δηλαδή και στην καλύτερη της χώρας».
Για το αν ήταν όνειρο η συμμετοχή στο Champions League ή μία κλήση στην Εθνική: «Το πρώτο, ναι. Έβλεπα τα ματς του Champions League και το σκεφτόμουν. Τώρα για το δεύτερο είναι δύσκολο. Και μη μου πεις για τελικούς και τέτοια».
Για τον στόχο του στον Ολυμπιακό: «Θέλω ο κόσμος να θυμάται το όνομά μου. Να το γράψω στην ιστορία της ομάδας. Να μην είμαι απλά ακόμη ένας παίκτης που πέρασε από τον Ολυμπιακό».
Για το αν έχει μιλήσει με τον Τσόρι: «Ακόμη όχι. Με τον Τσόρι και κάποια άλλα παιδιά μιλήσαμε όταν βρεθήκαμε αντίπαλοι. Τον Ολυμπιακό τον έχω δει πολλές φορές να παίζει. Ξέρω την ομάδα».

Σχετικά άρθρα