«Εκτόξευση» Μασουακού

Ο Ολυμπιακός και ο Αρτούρ Μασουακού έδωσαν τα χέρια για νέο συμβόλαιο που θα έχει ισχύ έως το 2019 και προβλέπει πενταπλασιασμό των αποδοχών του Γάλλου φουλ μπακ, σε σχέση με τα χρήματα που προέβλεπε το προηγούμενο.
Οι ερυθρόλευκοι είναι σε πλήρη συμφωνία δράσης στο θέμα του 21χρονου Γάλλου άσου με τον μάνατζέρ του, με τον Μασουακού να μένει σίγουρα και τη νέα σεζόν στους πρωταθλητές παρά το έντονο ενδιαφέρον που υπάρχει για την απόκτησή του από συλλόγους του εξωτερικού και ειδικά της Ιταλίας, όπως η Ίντερ και η Ρόμα.
Ο Ολυμπιακός είχε αποκτήσει το περασμένο καλοκαίρι τον Μασουακού με 300 χιλιάδες ευρώ από την Βαλενσιέν και πλέον η τιμή του έχει εκτοξευτεί.
Ο Ροζερ Ενροτό ήταν χτες στα γραφεία της ΠΑΕ όπως και ο ποδοσφαιριστής και ολοκλήρωσαν τη συμφωνία με τον Ολυμπιακό για την οποία απομένουν πλέον μόνο οι ανακοινώσεις.
Ο Μασουακού είναι πια αφοσιωμένος στην κατάκτηση του νταμπλ και περιμένει την επόμενη σεζόν κι άλλες διακρίσεις με τον Ολυμπιακό σε Ελλάδα και Ευρώπη ώστε να ανεβάσει ακόμη περισσότερο τις «μετοχές» του στη διεθνή αγορά.

Σχετικά άρθρα