Και ο Γερμανός Βέμερ στη λίστα με τους μπακ

Έντονη ήταν η φημολογία το τελευταίο δεκαήμερο ότι ο Παναθηναϊκός πέραν του Ολλανδού Ρούμπεν Λίζεον, έχει στο στόχαστρό του και δεξιό μπακ από τη Γερμανία. Στο μεσοδιάστημα προέκυψε το ενδιαφέρον και για τον έμπειρο Πορτογάλο Ζοάο Περέιρα, ο οποίος επίσης βρίσκεται στη λίστα των Πρασίνων.

Σύμφωνα όμως με αναφορές που γίνονται στη Γερμανία το Τριφύλλι βρίσκεται στο κυνήγι του 29χρονου Γερμανού άσου της Πάντερμπορν Γιαν Βέμερ, ο οποίος δεν σκοπεύει να ακολουθήσει την ομάδα του στη Β’ Γερμανίας.

Το πλεονέκτημα του Βέμερ έναντι του Λίζεον είναι ότι διαθέτει περισσότερη εμπειρία και μεγαλύτερη ισορροπία μεταξύ άμυνας και επίθεσης ενώ μένει και ελεύθερος εν αντιθέσει προς τον Ολλανδό που ανήκει στον Αγιαξ. Από την άλλη όμως ο 22χρονος Λίζεον υπερτερεί σε ταχύτητα, επιθετικότητα, ενώ συγκριτικά και με τον 31άρη Περέιρα είναι ένας ποδοσφαιριστής που έχει και μεταπωλητική αξία.

Ακόμη πάντως στον Παναθηναϊκό δεν έχουν ξεκαθαρίσει το τοπίο στη συγκεκριμένη θέση καθώς φαίνεται ότι παίζουν σε τρία ταμπλό.

Σχετικά άρθρα