«Έχω ό,τι χρειάζεται για να πετύχω στον Παναθηναϊκό»

Ο Ρόμπιν Λουντ αποθεώθηκε από τους οπαδούς της Ελσίνκι στον τελευταίο αγώνα του με τη φανέλα της φινλανδικής ομάδας και λίγο αργότερα δήλωσε έτοιμος να πετύχει στον Παναθηναϊκό.
«Δεν φοβάμαι τίποτα. Είναι μια πρόκληση που περίμενα. Θέλω να κάνω ένα βήμα μπροστά στην καριέρα μου και αισθάνομαι πως έχω ό,τι χρειάζεται για να πετύχω στον Παναθηναϊκό», τόνισε αρχικά σε Μέσα της πατρίδας του και πρόσθεσε: «Οι πρώτες μου εντυπώσεις ήταν απίστευτα καλές. Όλα δείχνουν να είναι επαγγελματικά οργανωμένα και όλοι μιλούν αγγλικά, οπότε δεν θα υπάρχει πρόβλημα στην επικοινωνία».
Για τον πρώτο στόχο στο “τριφύλλι”, αυτόν της καθιέρωσης: «Θα είναι μεγάλος ο ανταγωνισμός, αλλά ακόμη δεν ξέρω με ποιους παίκτες. Ίσως να υπάρχουν κάποιες αλλαγές στην ομάδα μέχρι να αρχίσει η προετοιμασία για την επόμενη σεζόν. Ο προπονητής μου είπε πως με αντιμετωπίζει σαν έναν μέσο που μπορεί να κάνει πολλές δουλειές μέσα στο γήπεδο».
Για την άφιξή του στη χώρα μας: «Θα πάω στην Αθήνα στις αρχές της επόμενης εβδομάδας για να ρυθμίσω κάποια πρακτικά ζητήματα και μετά θα επιστρέψω στη Φινλανδία για να κάνω λίγες εβδομάδες διακοπές, προτού επιστρέψω στην Ελλάδα στα τέλη Ιουνίου για την έναρξη της προετοιμασίας. Ήθελαν κι από τη νέα μου ομάδα να ξεκουραστώ πριν αρχίσουν οι υποχρεώσεις μου για την επόμενη σεζόν».
Για την αποθέωση από τους φίλους της Ελσίνκι: «Δεν έχω λόγια για να περιγράψω πώς αισθάνομαι. Οι φίλαθλοί μας σημαίνουν πολλά για μένα και όλους μέσα στην ομάδα. Δεν θα ξεχάσω ποτέ τον τρόπο που με ευχαρίστησαν. Ήταν μια έντονα συναισθηματική στιγμή για μένα».

HJK TV: HJK – FC Inter 2-0. Kooste @RolliLod jäähyväismatsista. #HJK #Helsinki #Veikkausliiga http://t.co/GPBPylVekl
— HJK Helsinki (@hjkhelsinki) May 21, 2015

HJK TV: Kiitos, Robin Lod! #HJK #Helsinki #Panathinaikos @RolliLod http://t.co/8jp3Rwu9gw
— HJK Helsinki (@hjkhelsinki) May 21, 2015

Σχετικά άρθρα