Ερμής ανάδρομος: Πως να σώσετε τη σχέση σας thumbnail

Ερμής ανάδρομος: Πως να σώσετε τη σχέση σας

Συμβουλές για να επιβιώσει η σχέση σου


Το ότι ο Ερμής γύρισε ανάδρομος στις 19 Μάιου είναι κάτι που ίσως γνωρίζεις. Αυτό που μάλλον δεν γνωρίζεις είναι ότι μέχρι τις 12 Ιουνίου μπορεί να φέρει τον όλεθρο στα ερωτικά σου, ειδικά αν δεν δώσεις προσοχή στο «τι να κάνεις» και «να μην κάνεις» κατά τη διάρκεια αυτού του δύσκολου χρονικού διαστήματος.


Οφείλω να σε προειδοποιήσω λοιπόν ότι κατά τη διάρκεια της ανάδρομης φοράς του, οι σχέσεις, ιδιαίτερα οι ερωτικές, μπορεί να γίνουν περιέργως έξαλλες, με παρεξηγήσεις και κρίσιμα σημεία καμπής όλων των ειδών.


Για να σου φέρω ένα παράδειγμα το τι εμπειρίες θα μπορούσες να βιώσεις, σου θυμίζω την αλληλεπίδραση μεταξύ των δύο κύριων χαρακτήρων στην κλασική ρομαντική κωμωδία του 1987, «Moonstruck». Σε αυτή την ταινία, η Loretta (Cher) την μία ημέρα κάνει έρωτα παθιασμένα με τον Ronny, (Nicholas Gage) και φαίνεται αρκετά δεκτική στο να ξεκινήσει ένα μεγάλο ειδύλλιο μαζί του. Την επόμενη μέρα όμως, όταν ο Ronny ισχυρίζεται ότι είναι ερωτευμένος μαζί της, εκείνη τον χαστουκίζει και του λέει, «Λοιπόν… πρέπει να το ξεπεράσεις!».
Αυτό μια στιγμή ενδεικτική του τι προκαλεί ο ανάδρομος Ερμής σε δύο ανθρώπους, όπως τη λανθασμένη αντίληψη που τους οδηγεί σε παρανοήσεις, και τελικά καταλήγει σε μια ακατάλληλη επικοινωνία (δηλαδή ένα χαστούκι)!


Κατά τη διάρκεια λοιπόν αυτών των τριών εβδομάδων (μέχρι τις 12 Ιουνίου), που ο Ερμής είναι ανάδρομος, οι διανοητικές ικανότητές σου δεν θα λειτουργούν καλά στον τρόπο που αλληλεπιδράς στις κοινωνικές σχέσεις σου, ιδίως μάλιστα σε εκείνες που αφορούν σε θέματα καρδιάς. Οπότε, πρέπει να δώσεις ιδιαίτερη προσοχή στην αισθηματική ζωή σου και στις ενέργειες που λαμβάνεις από τους αγαπημένους σου.


Εδώ είναι μερικές συμβουλές, που θα έπρεπε να τηρήσεις με σεβασμό κατά τη διάρκεια της ανάδρομης πορείας του, αν θέλεις να έχεις τις λιγότερες απώλειες.


22-5-2015 mesaaa


Τι να κάνεις τώρα στις σχέσεις σου:


1. Να επαναβεβαιώσεις τους όρκους και τη δέσμευσή σου για την σύζυγο ή τον σύντροφο σου. Αυτή είναι μια εξαιρετική στιγμή για μια γιορτή/συνάντηση/ραντεβού που θα επιβεβαιώνει και θα τιμήσει την αφοσίωση και την αγάπη σου για το άλλο σου μισό. Είναι θετικό, επειδή ακριβώς γιορτάζεται εκ νέου κάτι που είχε το ξεκίνημά του, όταν ο Ερμής ήταν σε ορθή φορά.


2. Να δείξεις συμπόνια και συγχώρεση προς μια πρόσφατη σχέση αγάπης που τέλειωσε, ειδικά αν έχεις ακόμα συναισθήματα. Η ανάδρομη πορεία είναι μια τέλεια στιγμή για επέλθει ειρήνη, είτε γίνει με την αποστολή στην/στον πρώην σου μια ντουζίνα τριαντάφυλλων ή μια πρόσκληση σε γεύμα. Δεσμεύσου τώρα να μιλάς λιγότερο και να ακούς περισσότερο, έτσι ώστε να μπορείς να αποκτήσεις μια νέα αντίληψη που δεν είχες πριν. Ίσως αυτό μπορεί να σε οδηγήσει τελικά και στη συμφιλίωση.


3. Να πάρεις τον χρόνο για να καθίσεις με το σύντροφό σου και να επιλύσετε τις διαφορές σας. Θεωρώ ότι αυτή είναι μια εξαιρετική στιγμή για να συζητήσεις ανοιχτά τα προβλήματα ή τα επίμαχα ζητήματα που έχουν δημιουργήσει ένταση μεταξύ σας. Χρησιμοποίησε μάλιστα, αυτή τη αναδρομή για να έχεις έναν ανοιχτό διάλογο, όπου ο ένας θα πρέπει να ακούσει την άποψη του άλλου. Επισημαίνω ότι, αν δεν μπορείς να φτάσεις τώρα σ' ένα συμπέρασμα/αποτέλεσμα, θα ξανακάνεις εκ νέου τη συζήτησή σας, όταν ο Ερμής ορθοδρομήσει.

Διαβάστε τη συνέχεια στο: http://www.astrology.gr/EROTIKH-ASTROLOGIA/erotas-zodia/item/74412-ermis-anadromos-sose-tin-erotiki-soy-zoi#ixzz3aqoffZcz

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X