Ναπολεόνι: «Βελτιωμένος ο ΠΑΟΚ»

Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο ποδοσφαιριστής του Ατρόμητου, Στέφανο Ναπολεόνι και μίλησε μεταξύ άλλων για την ισοπαλία στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ αλλά και για την συνέχεια των πλέι – οφ.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:
Για την ανανέωση συμβολαίου του με τον Ατρόμητο:
«Το θέλαμε πολύ και οι δύο πλευρές και τα βρήκαμε εύκολα. Είχαμε συζητήσεις και εφόσον το θέλαμε και οι δύο συμφωνήσαμε».
Για το αν μίλησε με άλλες ομάδες:
«Ήθελα να περιμένω να τελειώσει το πρωτάθλημα για να είμαι συγκεντρωμένος. Υπήρχε ενδιαφέρον από άλλες ομάδες αλλά η μοναδική ομάδα που μου έδειξε κάτι σοβαρό ήταν ο Ατρόμητος. Μου έδειξαν πως με ήθελαν πάρα πολύ και μου έκαναν κατευθείαν επίσημη πρόταση. Δεν με άφησαν να περιμένω και αυτό ήταν πολύ σημαντικό για εμένα. Υπήρχαν κάποιες κρούσεις αλλά όχι τίποτα επίσημο».
Για τις δυνατότητες που του δίνει ο Ατρόμητος:
«Ο Ατρόμητος μου δίνει την δυνατότητα να παίξω στην Σούπερ Λιγκ ενώ και στα πλέι – οφ παίζουμε με τις καλύτερες ομάδες. Κάθε χρόνο κάνουμε μεγάλα βήματα. Φέτος, δεν ξεκινήσαμε καλά αλλά στο τέλος πετύχαμε τον στόχο μας και όλα πλέον είναι ανοιχτά».
Για την δύναμη του Ατρόμητου στην έδρα του:
«Είμαστε πολύ δυνατοί στο Περιστέρι και το δείξαμε σε κάθε αγώνα φέτος».
Για την ισοπαλία με τον ΠΑΟΚ:
«Εμείς θέλαμε να κερδίσουμε. Έτσι όπως είναι η βαθμολογία ήταν πολύ σημαντικό να ξεκινήσουμε με μια νίκη και να πάμε πιο ψηλά. Ήταν ένα ανοιχτό παιχνίδι και μπορούσαν να πάρουν την νίκη και οι δύο ομάδες. Πήραμε τον έναν βαθμό και πλέον πάμε να κάνουμε ότι καλύτερο στα επόμενα παιχνίδια».
Για την εικόνα του ΠΑΟΚ στο παιχνίδι των πλέι -οφ:
«Καμία σχέση δεν είχε ο ΠΑΟΚ με το παιχνίδι του πρωταθλήματος και ήταν πολύ καλός. Ήταν ένα ανοικτό παιχνίδι και μπορούσαν να κερδίσουν και οι δύο ομάδας. Από το παιχνίδι του 4-0 ο ΠΑΟΚ ήταν πολύ καλύτερος και πολύ πιο βελτιωμένος. Φαίνεται πως είναι σε καλύτερη κατάσταση. Είναι όλα ανοιχτά και τα πλέι – οφ είναι έξι τελικοί. Δεν πίστευα πως ο Παναθηναϊκός μπορούσε να κερδίσει 4-0 στη Τρίπολη όμως το είδαμε και αυτό».
Για το αποτέλεσμα της ισοπαλίας:
«Οι ισοπαλίες δεν δίνουν πολλούς πόντους όμως το σημαντικό είναι το να μην χάνεις. Αν χάσεις δίνεις μπόνους και στον αντίπαλο. Στα πλέι – οφ δεν έχεις χρόνο, είναι λίγα παιχνίδια και αν χάσεις ο αντίπαλος παίρνει μεγάλο προβάδισμα. Η ισοπαλία δεν δίνει προβάδισμα αλλά είναι καλύτερο από το να μην χάσεις».
Για τα φαβορί των πλέι – οφ:
«Όλα είναι ανοιχτά και δεν μπορούμε να κοιτάμε τα αποτελέσματα του πρωταθλήματος. Πριν δυο χρόνια ξεκινήσαμε τελευταίοι και παραλίγο να βγούμε πρώτοι. Ο Παναθηναϊκός φαίνεται να είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα αλλά ποτέ δεν ξέρουμε τι μπορεί να γίνει. Μπορεί να κάνει μια νίκη ο ΠΑΟΚ και να ανέβει ή ο Παναθηναϊκός να μην είναι τόσο φορμαρισμένος με εμάς και να τον κερδίσουμε».
Για την περίπτωση να πάρει μια θέση στην Ευρώπη η Ξάνθη αν κατακτήσει το κύπελλο:
«Αυτό είναι κάτι διαφορετικό. Μετά τον τελικό του κυπέλλου θα δούμε τι θα γίνει. Είναι ωραίο να βρίσκεται μια ομάδα σαν την Ξάνθη στον τελικό και ας κερδίσει ο καλύτερος».
Για το κοτσιδάκι που είναι το γούρι του:
«Το κοτσιδάκι το έχω εδώ και 15 χρόνια. Παλιότερα όταν έπαιζα μπάλα στην Πολωνία είχα πολύ πιο μακρύ μαλλί και έμπαινε μπροστά μου. Έχω αλλάξει 2-3 κοτσιδάκια μέσα σε όλα αυτά τα χρόνια αλλά προσπαθώ να κρατάω το ίδιο για γούρι».
Για την απόδοση του Ιτάνζ:
«Ο Ιτάνζ ήταν πολύ καλός στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ».
Για την απόδοση του Μπάρκα:
«Ο Μπάρκας ξεκίνησε πολύ καλά στο ντεμπούτο του και μας βοήθησε πάρα πολύ. Μπήκε αλλαγή και ανταποκρίθηκε πολύ καλά σε δύο πολύ δύσκολες φάσεις στο τέλος».

Σχετικά άρθρα