«Πάντα βλέπεις προς το καλύτερο»

Ο Μπάνε Πρέλεβιτς δήλωσε ότι ο ΠΑΟΚ ήδη έχει πετύχει τους στόχους του στην φετινή σεζόν, αλλά επισήμανε ότι: «Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν βλέπεις πάντα και προς το καλύτερο».

«Αυτή τη στιγμή είμαστε πολύ ευχαριστημένοι με την αγωνιστική παρουσία της ομάδας», δήλωσε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ στην σημερινή εκδήλωση για την συμπλήρωση 89 ετών από την ίδρυση του συλλόγου του «Δικέφαλου». «Αυτό δε σημαίνει ότι δεν βλέπεις πάντα και προς το καλύτερο, η ομάδα όμως έχει πετύχει ήδη τους στόχους της για φέτος», τόνισε ο Πρέλεβιτς και σχετικά με τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Παναθηναϊκός, αντίπαλος του ΠΑΟΚ στην ημιτελική φάση των πλέι οφ της Basket League ΣΚΡΑΤΣ, ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ σημείωσε: «Αυτό δε σημαίνει τίποτα, γιατί ο Παναθηναϊκός είναι μια ομάδα που πρωταγωνιστεί τα τελευταία 20 χρόνια».

Μετά από ερώτηση για τις σχέσεις με τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδη ο Πρέλεβιτς εξήγησε ότι: «Ως διοίκηση, από την πρώτη μέρα που αναλάβαμε είχαμε πει ότι η ομάδα χρειάζεται ισχυρό μεγαλομέτοχο. Με τον κ.Σαββίδη έχουμε πάρα πολύ καλές σχέσεις από την ημέρα που ήρθε στον ΠΑΟΚ και μας βοηθάει από την πρώτη μέρα που βρίσκεται στον σύλλογο. Είναι ένας από τους λόγους που εμείς εξακολουθούμε να βρισκόμαστε εδώ. Από εδώ και πέρα όμως τι θα συμβεί, δεν μπορεί κανείς να το προβλέψει».

Σχετικά άρθρα