Από… 16η στην 3η θέση η Κλουζ

Τα… πάνω-κάτω ήρθαν στο πρωτάθλημα Ρουμανίας, καθώς η Κλουζ κέρδισε την προσφυγή στο CAS και μαζί την επιστροφή των 24 βαθμών που της είχαν αφαιρεθεί με αποτέλεσμα να βρεθεί στην 3η θέση και να διεκδικεί έξοδο στο Γιουρόπα Λιγκ, ενώ βρισκόταν στην 16η, αντιμετωπίζοντας σοβαρά το ενδεχόμενο να υποβιβαστεί…  

Οι βαθμοί είχαν αφαιρεθεί από την πειθαρχική επιτροπή της ρουμανικής Λίγκας, για χρέη της ομάδας προς προπονητές, παίκτες και το ρουμανικό κράτος. Έτσι, η Κλουζ από πρωταθλητισμό να φτάσει να παλεύει για την παραμονή.
Η ομάδα της βορειοδυτικής Ρουμανίας κυνήγησε την υπόθεση, προσέφυγε στο CAS, το οποίο δικαίωσε την Κλουζ και έτσι πήρε πίσω τους 24 βαθμούς…

«Σήμερα το πρωί, η ομάδα ενημερώθηκε για την απόφαση. Θέλουμε ν’ ευχαριστήσουμε όλους όσους μας εμπιστεύτηκαν σ’ αυτή τη δύσκολη κατάσταση», υποστήριξε ο εκπρόσωπος Τύπου της ομάδας.

Στο πρωτάθλημα της Ρουμανίας απομένουν δυο αγωνιστικές και πλέον η Κλουζ είναι το φαβορί για την κατάκτηση της 3ης θέσης και την έξοδό της στο Γιουρόπα Λιγκ.

Σχετικά άρθρα