«Ο Σπανούλης θα κάνει τα πάντα για την νίκη»

«Ο Σπανούλης θα κάνει τα πάντα για την νίκη», δήλωσε ο Νάντο Ντε Κολό, που αναφέρθηκε με λεπτομέρειες στην «μονομαχία» του με τον αρχηγό του Ολυμπιακού στον ημιτελικό του Φάιναλ Φορ της Μαδρίτης της ΤΣΣΚΑ κόντρα στους «ερυθρόλευκους».
«Από το ξεκίνημα του ματς προσπάθησα να παίξω καλά κόντρα στον Σπανούλη», είπε στην ρωσική ιστοσελίδα «sport-express.ru» ο Γάλλος περιφερειακός και συνέχισε: «Από το ξεκίνημα του ματς προσπάθησα να παίξω καλά κόντρα στον Σπανούλη. Στην άμυνα τα κατάφερα, γιατί έμεινε στα ρηχά επιθετικά. Είναι το μυαλό και η καρδιά του Ολυμπιακού, αλλά για αρκετή ώρα δεν τα είχε καταφέρει. Ωστόσο, ο Σπανούλης θα κάνει τα πάντα για τη νίκη».
«Θα παλέψει, θα σπρώξει και θα σου ψιθυρίσει διάφορα στο αυτί, απλά για να πάρει το πλεονέκτημα», τόνισε ο Ντε Κολό, που έχει αγωνιστεί στο ΝΒΑ με τον Σαν Αντόνιο και το Τορόντο και παραδέχθηκε ότι: «Δεν μπορείς να κάνεις κάτι γι’ αυτό. Είναι μέρος του παιχνιδιού. Το ίδιο γίνεται και στο NBA».
«Μου είπε διάφορα ο Σπανούλης, με σκοπό να με αποπροσανατολίσει από το παιχνίδι», δήλωσε ακολούθως ο 28χρόνος Γάλλος γκαρντ. «Αλλά, δεν απαντούσα. Πράγματι μερικά απ’ όσα λέει σου προκαλούν διάφορα συναισθήματα, όμως ήμουν σε θέση να τα κοντρολάρω. Όσο για το γεγονός πως μιλάει στους διαιτητές… Και αυτό γίνεται».
«Όλοι όσοι παίζουν στο Φάιναλ Φορ είναι πολύ επιθετικοί και έτσι οι διαιτητές δεν μπορούν να πάρουν εύκολα μία απόφαση», εξήγησε ο Ντε Κολό.

Σχετικά άρθρα