Αποφασίζει για την επίθεση

Δεν είναι ξεκάθαρη η εικόνα της ενδεκάδας του Ολυμπιακού για τον αποψινό τελικό καθώς ο Βίτορ Περέιρα δεν έχει αποκαλύψει τις αποφάσεις του για τις επιθετικές επιλογές του.
 
Ο Πορτογάλος τεχνικός θα βάλει εναντίον της Ξάνθης τους Ρομπέρτο, Σαλίνο, Μασουακού, Μποτία, Σιόβα, Εντινγκά, Μιλιβόγεβιτς, Τσόρι ενώ για τις τρεις θέσεις της επίθεσης φαβορί είναι οι Μήτρογλου, Φουστέρ και Χάρα τουλάχιστον με βάση τις δοκιμές που έχει κάνει ο προπονητής. Ωστόσο δεν θα είναι έκπληξη εάν παίξει από την αρχή κάποιος εκ των Μπενίτες, Ντοσεβί ή ακόμη και οι δύο.
 
Πιο λίγες πιθανότητες για το αρχικό σχήμα έχουν οι Φορτούνης και Κασάμι, ενώ διαθέσιμοι είναι και οι Γιαννιώτης, Χουτεσιώτης, Αυλωνίτης, Ντουρμάζ και Βούρος. 
 
Ο Περέιρα έχει ζητήσει από τους παίκτες του να μπουν πολύ επιθετικά στο ματς με στόχο ένα γρήγορο γκολ, ενώ για κάθε ενδεχόμενο έχει κάνει προετοιμασία στα πέναλτι σε αρκετούς παίκτες, όπως φυσικά και στον Ρομπέρτο. 
 
Ο Ολυμπιακός θα έχει περίπου 30.000 φίλους του το βράδυ στο ΟΑΚΑ ενώ εισιτήρια πωλούνται από το πρωί στο Καραϊσκάκη και μετά τις 16.00 στο ΟΑΚΑ. 

Σχετικά άρθρα