Οι προβλέψεις του Σαββάτου - Μια ψυχή δεν μπορεί να δει το ωραίο, αν δεν είναι ωραία αυτή η ίδια.   thumbnail

Οι προβλέψεις του Σαββάτου – Μια ψυχή δεν μπορεί να δει το ωραίο, αν δεν είναι ωραία αυτή η ίδια.

ΚΡΙΟΣ


Γενικά: Η αναζωογόνηση είναι το μυστικό της ημέρας. Είναι σαν να αντλείς μια μυστική δύναμη από την εσωτερική σου ενέργεια η οποία θα σε βοηθήσει να νιώσεις πολύ καλά, καθώς επίσης να πιστέψεις σε οτιδήποτε καλό σου συμβεί.
Ερωτικά:
 Η καρδιά σου μπορεί να είναι πληγωμένη αλλά θα βρει τρόπο να θεραπευτεί. Θα αποφασίσεις εσύ να την θεραπεύσεις με καλές ιδέες αλλά και ισχυρά συναισθήματα τα οποία θα παράγεις μέσα σου, γιατί πιστεύεις πλέον περισσότερο στον εαυτό σου αλλά και στο καλό πεπρωμένο σου. Το Λιοντάρι θα σε πλησιάσει και πάλι.
Οικονομικά & Καριέρα:
 Όσο και να φοβάσαι θα καταφέρεις με τη δύναμή σου να αντιστρέψεις τις συνθήκες που μέχρι τώρα σε μπλόκαραν είτε θα αναλάβεις κάτι και θα το φέρεις εις πέρας. Οπότε αυτό θα σε εμψυχώσει πολύ θετικά.


 


ΤΑΥΡΟΣ


Γενικά: Βρίσκεσαι σε μια απόλυτη φάση και αυτό ίσως σε κάνει δογματικό και σε απομακρύνει από καταστάσεις που σε βοηθάνε να ελίσσεσαι. Αλλά ίσως να σε απασχολούν θέματα που έχουν υψηλή ηθική αξία, οπότε δεν τα διαπραγματεύεσαι.
Ερωτικά: Προτιμάς να μην κάνεις καμία κίνηση γιατί το θεωρείς πολύ προσβλητικό από την πλευρά σου να σηκώσεις το τηλέφωνο ή να στείλεις μήνυμα. Περιμένεις να δεις τι θα κάνει το άλλο το άτομο γιατί θέλεις πλέον να κάνει κινήσεις από μόνος του/της.
Οικονομικά & Καριέρα: Περιμένεις αλλά δεν αγωνιάς, γιατί βρίσκεις απόλυτα φυσιολογικό να μην κινούνται τα θέματα έτσι όπως τα θέλεις. Πιθανόν να έχεις μια υπερβολή σε ιδέες και σκέψεις και αυτές να σε καθορίζουν. Αν πάντως κρατάς αποστάσεις, δεν θα είναι εύκολο να προσεγγίσεις τα πρόσωπα ή τις καταστάσεις που θέλεις προκειμένου να εξασφαλιστείς.


 


ΔΙΔΥΜΟΙ


Γενικά: Δεν περιορίζεσαι πλέον σε εκτιμήσεις και απαιτήσεις που έχουν οι άλλοι. Προτιμάς να είσαι μόνο στα δικά σου για να μπορείς να τα βγάλεις πέρα γιατί, για να περάσεις καλά, χρειάζεσαι μια δυναμική αλλά και πολύ σταθερή συμπεριφορά, ακόμα και σε σχέση με τον εαυτό σου.
Ερωτικά: Αποδεικνύεις ότι έχεις μεγάλη καρδιά και μπορείς να συγχωρήσεις ακόμα κι ένα άτομο που τώρα θέλει να επιστρέψει. Το καλό είναι ότι μπορείς να συζητήσεις κάποιες δύσκολες καταστάσεις που είχαν συμβεί μεταξύ σας. Γιατί έχεις το θάρρος αλλά και το άνοιγμα του μυαλού που θα σε βοηθήσει να συμπεριφερθείς με αυτόν τον τρόπο.
Οικονομικά & Καριέρα: Σήμερα μπορεί να καταλάβεις ακόμα και κάποια λάθη που έχεις κάνει και αυτό θα σε βοηθήσει να σταματήσεις να τα επαναλαμβάνεις. Όσο βέβαια προχωράς προς αυτήν την κατεύθυνση, τόσο πιο εύκολα βρίσκεις τον δρόμο σου.


 


ΚΑΡΚΙΝΟΣ


Γενικά: Θα περάσεις καλά και μάλιστα πολύ βασιλικά γιατί θα είσαι πολύ χαριστικός/η στον εαυτό σου αλλά και στους άλλους. Πρόσεξε βέβαια μην το παρακάνεις, γιατί μπορεί χωρίς να το καταλάβεις να σε κυριεύσει ο εγωισμός και να κάνεις υπερβολές για να φανείς.
Ερωτικά: Υπάρχει ένα ερωτικό πάθος και θέλεις να το εκφράσεις πολύ έντονα οπότε θα σου ανατρέψει κάθε τι αρνητικό αυτή την στιγμή. Πάντως και σε σχέση να μην είσαι θα νιώσεις τη ζεστασιά της καρδιάς σου που αναζητά τον ρομαντικό έρωτα. Το σημαντικό είναι να αφουγκραστείς το κάλεσμα.
Οικονομικά & Καριέρα: Δεν αγωνιάς γιατί νιώθεις ότι είσαι άρχοντας και ας μην έχεις πολλά χρήματα. Εσύ πιστεύεις ότι ακόμα και ένα θαύμα μπορεί να γίνει. Μόνο πρόσεξε τις αντιδράσεις σου γιατί ίσως κινηθείς σαν να έχεις πολλά χρήματα και αυτό να είναι μια σοβαρή ψευδαίσθηση της καλής διάθεσης που θα νιώθεις.


 


ΛΕΩΝ


Γενικά: Ήρθε η ώρα σου να δράσεις και να περάσεις στην επίθεση με την θετική έννοια γιατί όλα είναι πολύ εύκολα αυτή την στιγμή γύρω σου, οπότε βρίσκεις τον εαυτό σου και θυμάσαι την δύναμή σου.
Ερωτικά: Σίγουρα θα κάνεις δηλώσεις χωρίς να φοβάσαι ότι κάποιος/α θα σε εκμεταλλευτεί ή θα σε απορρίψει. Δεν σε νοιάζει καθόλου αυτή την στιγμή η απόρριψη για αυτό μπορεί να δεχτείς να μιλήσεις ακόμα και με ένα άτομο που σου έχει φερθεί πολύ άσχημα.
Οικονομικά & Καριέρα: Η αδυναμία σου θα γίνει δύναμη και αυτό θα είναι το θαύμα της μεταμόρφωσής σου, γιατί θα θέλεις να το ζήσεις πολύ δημιουργικά. Πάντως, αν έχεις πίστη, θα είσαι ο εαυτός σου και θα ξεπεράσεις το φόβο της αποτυχίας.


 


ΠΑΡΘΕΝΟΣ


Γενικά: Προσπαθείς να μαζέψεις με ένα τρόπο τα κομμάτια σου και αυτό είναι που σε βάζει σε μια διαδικασία πολύ εσωτερική γιατί υπάρχει τόσο μεγάλη πληροφόρηση που σε αποσπά από την συγκέντρωσή σου. Θα τα καταφέρεις όμως έστω και με την απομόνωση να ενώσεις τις σκέψεις και τα συναισθήματά σου προς μια κατεύθυνση.
Ερωτικά: Σκέφτεσαι ένα άτομο συνέχεια αλλά αυτό που σε προβληματίζει είναι προς τα πού να κινηθείς για να μη βρεθείς έξω από το παιχνίδι. Γιατί ο Σκορπιός κάθε λίγο και λιγάκι σου δημιουργεί και ένα πρόβλημα. Και τώρα θέλεις να είσαι όσο μπορείς καλύτερος/η για τον εαυτό σου.
Οικονομικά & Καριέρα: Σε ενδιαφέρει η αναγνώριση από τα άλλα άτομα, κυρίως αν κάνεις μια καλλιτεχνική ή δημιουργική δουλειά γιατί αυτό θα σου κάνει καλό. Αλλά μάλλον φοβάσαι να κάνεις άλματα που θα σε βγάλουν μπροστά και περιμένεις να σε σπρώξει κάποιος άλλος.
Διαβάστε τη συνέχεια στο: http://www.astrology.gr/PROBLEPSEIS/IMERISIES/item/74457-imerisies-provlepseis-gia-ola-ta-zodia-23-5#ixzz3ax3jfFwY

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X