Οριστικά εκτός ο Βίτορ

Με τον Δημήτρη Παπαδόπουλο να επιστρέφει στη διάθεση του Γιώργου Γεωργιάδη και τον Μιγκέλ Βίτορ να μπαίνει στα… πιτς ενόψει των επόμενων αναμετρήσεων θα υποδεχτεί ο ΠΑΟΚ τον Αστέρα Τρίπολης για τη δεύτερη αγωνιστική των Play Offs.
Ο Γιώργος Γεωργιάδης κόντρα στην ομάδα της Αρκαδίας δεν μπορεί να υπολογίζει στον Μιγκέλ Βίτορ , ο οποίος αισθάνεται ενοχλήσεις στους προσαγωγούς και κρίθηκε προτιμότερο να μείνει εκτός αποστολής. Αντίθετα, ο Δημήτρης Παπαδόπουλος , ο οποίος συμμετείχε στις προπονήσεις των προηγούμενων ημερών δείχνοντας πως έχει ξεπεράσει τη θλάση στον δικέφαλο, είναι ανάμεσα στους παίκτες που είναι σε θέση ν’ αγωνιστούν.
Στην αποστολή βρίσκεται και ο Στέφανος Αθανασιάδης , ο οποίος και σήμερα υποβλήθηκε σε θεραπεία. Εκτός παραμένουν και οι Δημήτρης Κωνσταντινίδης , Εγιάλ Γκολάσα , Δημήτρης Σαλπιγγίδης κι ο Παναγιώτης Δεληγιαννίδης , ο οποίος υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία που έδειξε πως έχει υποστεί θλάση πρώτου βαθμού στην αριστερή γάμπα.
Η προπόνηση που πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο της Τούμπας, πέρα από την καθιερωμένη προπόνηση ήταν αφιερωμένη στην τακτική και στην αντιμετώπιση των στημένων φάσεων.
Οι 20 παίκτες που επέλεξε ο Γιώργος Γεωργιάδης είναι οι: Ιτάνζ , Γλύκος , Σκόνδρας , Κίτσιου , Ρατς , Τζαβέλλας , Πούγγουρας , Κόστα , Παπαγιαννόπουλος , Κάτσε , Τζιόλης , Νομπόα , Σαββίδης, Μαντούρο , Μακ , Πόζογλου , Περέιρα , Αθανασιάδης , Κουλούρης , Παπαδόπουλος.
Η αποστολή θα συγκεντρωθεί στις 19:30 στο ξενοδοχείο Μακεδονία Palace.

Σχετικά άρθρα