Χρυσό ο Βολικάκης

Ο Χρήστος Βολικάκης απέδειξε για μια ακόμα φορά την παγκόσμια κλάση του, κερδίζοντας το χρυσό μετάλλιο, στο κέιριν, στο Ζίνγκεν της Γερμανίας. Ο Έλληνας πρωταθλητής ανέβηκε στο 1ο σκαλί του βάθρου, στο διεθνές Grand Prix C1 ποδηλασίας πίστας, κερδίζοντας 28 αθλητές από 13 χώρες.
Ο Βολιώτης αθλητής άφησε πίσω του, κερδίζοντας στο φώτο φίνις, τον Τζέισον Κένι (Βρετανία) και τον Φλάβιο Τσιμπριάνο (Βραζιλία). 
Ο Χρήστος Βολικάκης μαζί με τον προπονητή του Κώστα Γεωργιάδη θα παραμείνουν για τρεις ακόμα ημέρες στη Γερμανία για να συμμετάσχουν σε ακόμα τρία διεθνή Grand Prix και την επόμενη εβδομάδα θ’ αναχωρήσουν για τη Μόσχα για να συμμετάσχουν στο «Alexander Lesnikov Grand Prix».
Η Εθνική ομάδα των Εφήβων κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο ομαδικό σπριντ, στο Grand Prix of Tula το οποίο διεξάγεται στη Ρωσία. Η ελληνική ομάδα αποτελούμενη από τους Αλέξανδρο Ευδοκιμίδη, Γιώργο Γεωργιάδη και Κωνσταντίνο Σαλπαδήμο ανέβηκε στο τρίτο σκαλί, τερματίζοντας πίσω από την πρώτη ομάδα της Ρωσίας (Ιγκόρ Σεβοστιάνοφ, Ευγκένι Μπομπράκοφ, Φίλιπ Γκρουμπίι) και τη δεύτερη –επίσης- ομάδα της Ρωσίας (Ιγκόρ Πανφίλοφ, Αντρέι Μπαλάσοφ και Αλεξάντερ Βασούκνο).
Το Grand Prix of Tula ολοκληρώνεται αύριο Κυριακή (24/5).

Σχετικά άρθρα