Οι προβλέψεις της Κυριακής - Πρόοδο ονομάζουμε την ικανότητα του ατόμου να περιπλέκει την απλότητα.   thumbnail

Οι προβλέψεις της Κυριακής – Πρόοδο ονομάζουμε την ικανότητα του ατόμου να περιπλέκει την απλότητα.

Διάβασε τι λέει η Μπέλλα Κυδωνάκη για το ζώδιό σου σήμερα.


ΚΡΙΟΣ


Γενικά: Θα αφήσεις πίσω σου ενστάσεις, εντάσεις και αντιστάσεις και θα προσπαθήσεις να βάλεις τον εαυτό σου σε ένα πλαίσιο που δεν θα τον εξαντλείς με θέματα που για σένα είναι πολύ στενάχωρα. Αν το καταφέρεις για ένα μεγάλο διάστημα θα κάνεις ένα πολύ σπουδαίο εξελικτικό βήμα.
Ερωτικά: Δεν αμφισβητείς πλέον τα συναισθήματά σου αλλά και τα συναισθήματα ενός ατόμου που τελικά μπορεί και σου αποδεικνύει με τον τρόπο του ότι αξίζεις και ότι θέλει να είναι κοντά σου. Αν τα πράγματα δεν είναι ξεκάθαρα και αληθινά, προτιμάς να είσαι μόνος/η γιατί δε θέλεις να μπλέκεσαι με αρρωστημένες υποθέσεις.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις μια καλή διαίσθηση και οδηγείς εσύ με μεγάλη άνεση και αισιοδοξία τις συζητήσεις αλλά και τις κινήσεις που είναι απαραίτητες να γίνουν. Αν δουλεύεις σήμερα θα διαπιστώσεις ότι όλα θα σου βγουν πιο εύκολα από άλλες φορές.


 


ΤΑΥΡΟΣ


Γενικά: Συγκεντρώνεσαι στο σκοπό σου και αυτό το τόσο συγκεντρωτικό κομμάτι ίσως να μην σε αφήνει να δοκιμάσεις νέες εμπειρίες και καταστάσεις που θα σε κάνουν να ξεκόψεις με κάτι που δεν σου πηγαίνει.
Ερωτικά: Επιμένεις σε κάποιες αποφάσεις οι οποίες μπορεί να μην είναι τόσο εύκολες για το χαρακτήρα σου, αλλά αν δεν προσπαθήσεις η αγάπη δεν θα νικήσει και θα μείνεις με τις εμμονές σου. Με τον Καρκίνο ή τον Σκορπιό υπάρχει μια συνήθεια που δεν μπορείς να την ξεκόψεις. Αλλά με τον Τοξότη οι αντιδράσεις είναι διαφορετικές γιατί χρειάζεται να κάνεις υπερβάσεις για να είσαστε μαζί.
Οικονομικά & Καριέρα: Θέλεις να ξεχωρίσεις και να κάνεις τα δικά σου γιατί πιστεύεις ότι επιβάλλεται να φανείς με έναν ιδιαίτερο τρόπο. Μπορεί να επιμείνεις βέβαια σε μια τακτική η οποία δεν θα είναι και τόσο άσχημη για σένα γιατί θα επεκτείνεις με κάποιο τρόπο τις δραστηριότητές σου, αλλά πάντα μέσα από συγκεκριμένους περιορισμούς που δεν θίγουν τα συμφέροντά σου.


 


ΔΙΔΥΜΟΙ


Γενικά: Οι φιλίες σου είναι ιδιαίτερες και πολύ συγκεκριμένες και θα δικαιωθούν κάποιες παλιές σου επιλογές που τώρα έχει έρθει η στιγμή να επιβεβαιωθούν από τις συνθήκες.
Ερωτικά: Είναι σημαντικό για σένα να υπάρχει κατανόηση και ένα πολύ κατάλληλο κλίμα επικοινωνίας για να μπορέσεις να συνεχίσεις. Ίσως ανακαλύψεις κάποιες κρυμμένες πτυχές στην σχέση σου που θα σου δώσουν δύναμη για να μπορέσεις να αντέξεις κάποια κομμάτια που δεν σε βρίσκουν σύμφωνο/η. Αν σχετίζεσαι με έναν άλλο Δίδυμο πιθανόν να έχετε πάρει απόφαση να πάτε μαζί στο εξωτερικό.
Οικονομικά & Καριέρα: Ίσως να φαίνεται ότι μονοπωλείς τις συζητήσεις που γίνονται και ο λόγος είναι ότι έχεις εσύ το πάνω χέρι σε ό,τι πεις και ό,τι προτείνεις. Αυτό βέβαια σου κάνει καλό αρκεί να μην το παρατραβήξεις.


 


ΚΑΡΚΙΝΟΣ


Γενικά: Κρατιέσαι από πράγματα που για σένα είναι σημαντικά αλλά πιθανόν να σε υποχρεώνουν να κάνεις κάποιες υπερβολές που μετά μετανιώσεις. Πάντως μια πολύ γενναία κίνηση είναι ότι μπορεί να κάνεις ακριβά δώρα στον εαυτό σου και σε άτομα αγαπημένα.
Ερωτικά: Έχεις μεγάλη ανάγκη να νιώσεις ότι υπάρχει ένα άτομο που ενδιαφέρεται για σένα, το οποίο σε διεκδικεί και σε θέλει πολύ. Αυτό σίγουρα θα σε λύσει και θα μπορείς να φέρεσαι πολύ ανοικτά και αυθόρμητα. Ο Σκορπιός πάντως είναι πολύ κοντά στο να εκδηλωθεί.
Οικονομικά & Καριέρα: Ίσως να μη σε ενδιαφέρει αυτήν την στιγμή τόσο το χρήμα όσο η αναγνώριση και μέσα από αυτή και ο θαυμασμός που πάει πακέτο με τα υπόλοιπα. Δεν μπορείς να δουλεύεις συνέχεια χωρίς να έχεις κάποια ηθική ανταμοιβή και αυτήν τη στιγμή προτιμάς την δόξα παρά το χρήμα.


 


ΛΕΩΝ


Γενικά: Αναβαθμίζεις γενικά οποιαδήποτε ενέργειά σου δημιουργεί τοξικότητα γιατί θέλεις να φανείς πιο πάνω από τις περιστάσεις. Ίσως η καλή επαφή με τον εαυτό σου να φέρει αυτά τα αποτελέσματα. Πάντως θα ενδυναμωθείς πάρα πολύ και αυτό είναι το ζητούμενο.
Ερωτικά: Έχεις εμπιστοσύνη στον εαυτό σου και αυτό ίσως από κάποιους άλλους να θεωρηθεί υπερβολικό και εγωιστικό, αλλά εσύ ξέρεις καλύτερα πως πρέπει να χειρίζεσαι τις περιστάσεις. Ο Σκορπιός αποτελεί ένα δείγμα της εμπειρίας σου, αφού βλέπεις ότι αλλάζει απέναντί σου και μπορείτε επιτέλους να συνεννοηθείτε.
Οικονομικά & Καριέρα: Συναντάς πολύ κόσμο σήμερα με διαφορετικές εμπειρίες, γνώσεις αλλά και επίπεδο. Εσύ όμως δεν επηρεάζεσαι από τίποτα και είσαι όσο μπορείς σταθερός/η στα σχέδια σου και στον τρόπο που κινείς τα νήματα.


 


ΠΑΡΘΕΝΟΣ


Γενικά: Έχεις μια μικρή απομόνωση γιατί δεν θέλεις να ξεφύγεις από κάποιες σταθερές. Αν αρχίσεις και πηγαίνεις από εδώ και από εκεί και ακούς γνώμες πολλών θα μπερδευτείς και πάλι και θα χάσεις τον μπούσουλά σου. Για αυτό προτιμάς να είσαι όσο μπορείς μόνος/η με τον εαυτό σου.
Ερωτικά: Σκέφτεσαι ότι ίσως να έχεις ενοχληθεί από την απόμακρη συμπεριφορά ενός ατόμου. Ίσως βέβαια και εσύ με τον τρόπο σου να μην επέτρεψες το μοίρασμα και να μην έκανες όπως έπρεπε τα βήματα. Τώρα νιώθεις ότι μπορεί κάπως να σε έχουν χρησιμοποιήσει και υποφέρεις.
Οικονομικά & Καριέρα: Υπάρχει μεγάλη ποικιλία από προτάσεις και από πράγματα που πρέπει να κάνεις. Αντί λοιπόν να τα μπλοκάρεις επειδή αγχώνεσαι αν θα τα καταφέρεις, καλύτερα να μη σκέφτεσαι και να πράξεις άμεσα. Οι συμβουλές από πιο έμπειρους ανθρώπους πάντα χρειάζονται.
Διαβάστε τη συνέχεια σο: http://www.astrology.gr/PROBLEPSEIS/IMERISIES/item/74528-imerisies-provlepseis-gia-ola-ta-zodia-24-5#ixzz3b2n87ttc

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X