Ο ΠΑΟΚ γιορτάζει και προσφέρει για τα 89α γενέθλια

Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά ο ερασιτέχνης ΠΑΟΚ, σε στενή συνεργασία με την ΠΑΕ, αποφάσισε να τιμήσει τα γενέθλια του συλλόγου συγκεντρώνοντας τρόφιμα, τα οποία μέσω συσσιτίων που διοργανώνει η εκκλησία, πρόκειται να διανεμηθούν σε απόρους συνανθρώπους μας, που τα έχουν απόλυτη ανάγκη.

Ήδη από νωρίς σήμερα το πρωί και μέχρι την έναρξη του αγώνα (18.15) με τον Αστέρα Τρίπολης για τη δεύτερη αγωνιστική των πλέι οφ πρόκειται να γίνει η συγκέντρωση των τροφίμων έξω από το γήπεδο της Τούμπας. Μάλιστα προχθές στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, που αποτελούσε προαναγγελία για το σημερινό γεγονός, επιφανή μέλη της ασπρόμαυρης οικογένειας, κάλεσαν τους φιλάθλους της ομάδας να τιμήσουν τα 89α γενέθλια της αγαπημένης τους ομάδας φέρνοντας τρόφιμα έξω από το γήπεδο της Τούμπας, με τα οποία πρόκειται να καλυφθούν βασικές ανάγκες συνανθρώπων μας.

«Ο ΠΑΟΚ γιορτάζει και προσφέρει. Χρέος όλων μας είναι να συγκεντρωθούν όσο το δυνατό περισσότερα τρόφιμα» τόνισε ο Θανάσης Κατσαρής, πρόεδρος του ερασιτέχνη ΠΑΟΚ, ο οποίος υπογράμμισε τον καταλυτικό ρόλο της Εκκλησίας στο όλο εγχείρημα.

Σχετικά άρθρα