Πες μου τι ζώδιo είσαι να σου πω τι μαμά είσαι thumbnail

Πες μου τι ζώδιo είσαι να σου πω τι μαμά είσαι


Η αστρολογία δεν είναι μόνο για να δίνει συμβουλές για το μέλλον σας.
Το Momstrology, το νέο βιβλίο από τις αστρολόγους και αδερφές Οφίρα και Τάλι Έντουτ είναι γεμάτο με όμορφες συμβουλές για γονείς. Μήπως έχουνε πέσει μέσα;


ΚριόςΑντιμετωπίζετε την μητρότητα έτσι ακριβώς όπως κι όλα τα υπόλοιπα, με επιβλητικότητα, αφού έχετε από την φύση σας μια ηγετική ιδιοσυγκρασία. Ακόμα κι αν φέρεστε ορισμένες στιγμές σαν ντίβες σίγουρα ο 4ο οίκος για εσάς, που είναι το μέρος του σπιτιού και της οικογενειακής ζωής, είναι πολύ σημαντικός και έχετε ισχυρό μητρικό ένστικτό. Επειδή βάζετε μπροστά τις δικές σας ανάγκες πρώτα, η μητρότητα είναι μεγάλη αλλαγή και χρειάζεστε χρόνο για να προσαρμοστείτε στο νέο αυτό ρόλο. Θεωρείτε πολύ σημαντικό να διδάξετε στα παιδιά σας την αυτάρκεια και την ανεξαρτησία, επειδή και τα δυο αυτά χαρακτηριστικά τα έχετε. «Όσον αφορά το παιχνίδι έχετε τα χαρακτηριστικά εκείνα του μπαμπά και διασκεδάζετε πολύ με τα παιδιά σας, ωστόσο το ζήτημα της πειθαρχίας είναι εξίσου σημαντικό», τονίζουν οι αστρολόγοι. Τέλος η μαμά κριός έχει απίστευτη δύναμη και ενέργεια και συμμετέχει ζωηρά σε κάθε στιγμή της καθημερινότητας του παιδιού. 

Διάσημες Κριαρίνες μαμάδες: Βικτώρια Μπέκαμ, Κόρτνεϊ Καρντάσιαν


ΤαύροςΕίστε συντηρητικές και απότομες μερικές φορές αλλά είστε και αυτό που λέμε «παραδοσιακή μαμά», υπογραμμίζουν οι κυρίες Έντουτ. Θέλετε τα παιδιά σας να κάνουν εντύπωση και τους μαθαίνετε από πολύ μικρά τρόπους καλής συμπεριφοράς, το σεβασμό, την αφοσίωση, την παράδοση, τα ήθη και τα έθιμα. Μήπως όμως καμιά φορά να κάνουν και κανένα διάλειμμα; 

Διάσημες Ταυρίνες μαμάδες: Τόρι Σπέλινγκ, Τίνα Φέι


ΔίδυμοςΜέχρι να κάνετε παιδιά ήσασταν ένα ελεύθερο πνεύμα και μια μποέμ φυσιογνωμία. Τα χαρακτηριστικά αυτά εξακολουθούν να υφίστανται ακόμα και αν έχετε μεγάλη οικογένεια! Παρόλο που φαίνεστε χαλαρή και άνετη είστε από τις πιο οργανωτικές μαμάδες. Δεδομένου ότι σας είναι δύσκολο να επικεντρωθείτε 100% στην οικογένεια, τα παιδιά σας καταφέρνουν να σας πάρουν τον αέρα και σας είναι δύσκολο να τα τιμωρήσετε. 

Διάσημες μαμάδες Δίδυμοι: Αντζελίνα Τζολί, Χάιντι Κλούμ


ΚαρκίνοςΗ μαμά καρκίνος σύμφωνα με τις αστρολόγους είναι η «μητέρα του ζωδιακού κύκλου». Έχει γεννηθεί για αυτό το ρόλο και θεωρεί πολύ σημαντικό τον θηλασμό. Στην προσπάθεια της όμως να γαλουχήσει τους πάντες και τα πάντα μπορεί να γίνει υπερπροστατευτική και κουραστική ορισμένες φορές.  Το μεγαλύτερο σας άγχος είναι να δημιουργήσετε το τέλειο σπίτι, την τέλεια οικογένεια και να προσφέρετε ασφάλεια και σιγουριά στο παιδί σας. Μην τρελαίνεστε! Τα παιδιά δεν θα σας έχουν από πάνω μια ζωή. Κάποια στιγμή θα πρέπει να αναλάβουν τα ηνία της ζωής.

Διάσημες μαμάδες Καρκίνοι: Ζιζέλ, Τζέσικα Σίμσον


ΛέωνΔημιουργικές, μελοδραματικές και απίστευτα πρακτικές! «Είστε από τις μαμάδες που δεν τρέχουν ποτέ πίσω από τα παιδιά τους» τονίζουν οι αστρολόγοι. Τα παιδιά σας ωστόσο ενδέχεται να βγουν κακομαθημένα επειδή δεν θέλετε να τους λείψει τίποτα και τους προσφέρετε όλες τις ανέσεις. Επίσης οι λιονταρίνες μαμάδες προσπαθούν μέσω των παιδιών τους να πραγματοποιήσουν τα δικά τους όνειρα. Είναι σημαντικό να θυμάστε να αφήνετε τα παιδιά να αναπτύσσουν τη δικιά τους προσωπικότητα. 

Διάσημες Λιονταρίνες μαμάδες: Τζένιφερ Λόπεζ, Χάλι Μπέρι


ΠαρθένοςΈνα μείγμα από νευρικότητα και ελευθερία. Μπορείτε να διαχειρίζεστε τις καταστάσεις είτε άμεσα και χαλαρά είτε με υπερβολή και νευρικότητα. Καμιά φορά γίνεστε απίστευτα επικριτική με τον εαυτό σας αλλά και με τους γύρω σας. Είστε μια υπέροχη μαμά! Ξεφορτωθείτε επιτέλους της ανασφάλεια που σας διακατέχει και χαρείτε ανέμελα τις στιγμές που σας χαρίζουν τα παιδιά σας.

Διάσημες μαμάδες Παρθένοι: Ρέιτσελ Ζόε, Μπιγιονσέ


ΖυγόςΈχετε περάσει το μεγαλύτερο μέρος της ζωής σας προσπαθώντας να βρείτε τις ισορροπίες μεταξύ της προσωπικής σας ζωής και της μητρότητας. Ζείτε όμως για τα παιδιά σας και φροντίζετε να τα περιβάλλετε με αγάπη και ασφάλεια. Τα πρότυπά σας είναι πολύ υψηλά και προσπαθείτε να ανταποκρίνεστε με συνέπεια στο ρόλο σας ως μητέρα. Το ίδιο και τα παιδιά σας καθώς δεν θέλουν να σας απογοητεύσουν. Υπάρχουν φορές που δυσκολεύεστε να διατηρήσετε μια σταθερή συμπεριφορά απέναντι στο μικρό σας, έτσι ώστε να το βοηθήσετε να καταλάβει τα όριά του και να ξεχωρίζει το σωστό από το λάθος και αυτό επειδή δεν σας αρέσει η αυστηρότητα. Για τον λόγο αυτό χρησιμοποιείτε πιο συχνά συγκριτικά με τις άλλες μαμάδες τον μπαμπά για να επιβάλλει την τάξη.

Διάσημες μαμάδες Ζυγοί: Γκουέν Στεφάνι, Γκουίνεθ Πάλτροου


Σκορπιός


 Hey sexy mama! Έχετε ισομερή ρόλο με τον σύζυγό σας στην διαπαιδαγώγηση των παιδιών σας, είστε υπερπροστατευτικές και πολύ…sexy! Βέβαια βγάζετε έναν διαφορετικό εαυτό προς τους έξω, πιο σκληρό αλλά στην πραγματικότητα είστε μια πολύ τρυφερή μαμά και πιστή σύντροφος. 

Διάσημες μαμάδες Σκορπιοί: Τζένι Μακάρθι, Κρις Τζένερ


ΤοξότηςΟι τοξοτίνες, παρόλο που τις διακατέχει το ελεύθερο πνεύμα και θεωρούν πολύτιμη την ανεξαρτησία τους, δίνουν μεγάλη σημασία στην ανατροφή των παιδιών τους. Ωστόσο, σας είναι δύσκολο να συμπεριφερθείτε σαν μαμά γιατί αισθάνεστε και η ίδια παιδάκι. Αυθόρμητες και διασκεδαστικές αντιμετωπίζετε με χιούμορ τη μητρότητα

Διάσημες Τοξοτίνες μαμάδες: Μπρίτνεϊ Σπίαρ, Σνούκυ


ΑιγόκερωςΠαραδοσιακές και συμβατικές, δεν φοβάστε να θέτετε υγιή όρια. Θέλετε να παιδιά σας πειθαρχημένα και σε καμιά περίπτωση δεν είστε η «φίλη – μαμά». Εργάζεστε πολύ και θέλετε να προσφέρετε πολλά υλικά αγαθά στα παιδιά σας. Αγχώνεστε υπερβολικά για το μέλλον των παιδιών σας και φροντίζετε από νωρίς να αναλάβουν ευθύνες και υποχρεώσεις. Για τον λόγο αυτό γίνεστε άθελα σας αυστηρή και σκληρή. Μη σκέφτεστε τόσο μακροπρόθεσμα, οι υποχρεώσεις σας θα είναι εκεί και αύριο. Διαφορετικά θα χάσετε σημαντικά ορόσημα των παιδιών σας. 

Διάσημες μαμάδες Αιγόκεροι: Μισέλ Ομπάμα, Κέιτ Μίντλεντον


ΥδροχόοςΗ μανούλα υδροχόος είναι εκλεκτική, στοργική, αυθόρμητη και μανιακή με τον έλεγχο! Η οργάνωση του χάους είναι η ειδικότητά σας πράγμα που σημαίνει ότι η οικογενειακή σας ζωή μόνο βαρετή δεν είναι. Μπορεί να εκπλαγήκατε και εσείς η ίδια από βάθος των συναισθημάτων που σας προκάλεσε η μητρότητα και αντιμετωπίζετε πάντα με μεγάλη ευαισθησία τα ζητήματα που αφορούν τα παιδιά σας. 

Διάσημες μαμάδες Υδροχόοι: Καμίλα Άλβες, Νταιάν Λέιν


ΙχθύςΑυτή η μανούλα μεγαλώνει τα παιδάκια της με κατανόηση, ευαισθησία και ζεστασιά. Ξεχάσατε όλα τα υπόλοιπα από τη στιγμή που γίνατε μητέρα και αντιμετωπίζετε πάντα τα παιδιά σας ως μωρά όσα χρόνια κι αν περάσουν.


Διάσημες μαμάδες Υχθύς: Ντρου Μπάριμο, Τζένιφερ Λάβ 


 


http://www.baby.gr/


[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X