Μακ: «Καταλαβαίνουμε την κατάσταση»

Ο Ρόμπερτ Μακ μίλησε για την ισοπαλία του ΠΑΟΚ με τον Αστέρα Τρίπολης, χαρακτήρισε δικαιολογημένη τη δυσαρέσκεια του Ιβάν Σαββίδη και τόνισε πως ο “Δικέφαλος του Βορρά” πρέπει να πάρει τους 6 βαθμούς στα δύο ματς με τον Παναθηναϊκού που ακολουθούν.

«Ήμασταν η καλύτερη ομάδα και είχαμε πολλές ευκαιρίες, αλλά δεν σκοράραμε κανένα γκολ. Εκτός από το σουτ στο δοκάρι είχα ακόμα μια ευκαιρία να σκοράρω, αλλά η μπάλα δεν μπήκε γκολ για μερικά εκατοστά. Δεν έχω την τύχη με το μέρος μου δυστυχώς».

Για την επίσκεψη του Σαββίδη στα αποδυτήρια: «Μετά τον αγώνα μας επισκέφθηκε στα αποδυτήρια ο ιδιοκτήτης, ο οποίος μας έδειξε πόσο δυσαρεστημένος είναι. Καταλαβαίνουμε την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί. Τώρα έχουμε τα παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό, σε αυτά πρέπει να πάρουμε έξι βαθμούς. Θέλουμε να συμμετάσχουμε στο Champions League και πρέπει να κάνουμε τα πάντα για να το πετύχουμε».

Για την συμμετοχή του στο παιχνίδι της Τετάρτης με τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα: «Θέλω πολύ να παίξω στο εντός έδρας παιχνίδι, αλλά δεν είναι σίγουρο. Ακόμα πονάω και η συμμετοχή μου θα αποφασιστεί μετά από συζήτηση με τους γιατρούς».

Σχετικά άρθρα