«Ο Άρης είναι το σπίτι μου! Έχει τον πρώτο λόγο»!

«Ο Άρης είναι το… σπίτι μου και έχει τον πρώτο λόγο για το μέλλον μου», υπογράμμισε ο Αλέξανδρος Βεζένκοφ και σημείωσε ότι: «Όταν έρθει η ώρα να φύγω θα είναι πολύ δύσκολο»!
Ο 20χρόνος φόργουορντ αναφέρθηκε σε ραδιοφωνική συνέντευξη του στο Yellow Radio:
Στους αγώνες κόντρα στην ΑΕΚ: «Τα δώσαμε όλα, είχαμε μεγάλη ψυχή, ειδικά στο τρίτο παιχνίδι. Το παλεύαμε εδώ και τρία χρόνια μπούμε στην τετράδα και φέτος το καταφέραμε και είμαστε πολύ περήφανοι για αυτό. Πρέπει να συνεχίσουμε έτσι».
Στις αναμετρήσεις που ακολουθούν με αντίπαλο τον Ολυμπιακό για την ημιτελική φάση των πλέι οφ της Basket League ΣΚΡΑΤΣ: «Είναι δύσκολα παιχνίδια κόντρα σε μια ομάδα που πριν λίγες ημέρες έπαιζε στον τελικό της Ευρωλίγκα. Είναι μία από τις πιο δυνατές ομάδες της Ευρώπης. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ότι μπορούμε και γιατί όχι να κερδίσουμε και ένα παιχνίδι μέσα στην έδρα μας».
Για την επόμενη φάση των πλέι οφ: «Είτε παίξουμε στον μεγάλο τελικό είτε στον μικρό πρέπει να είμαστε αυτοί που είμασταν σε όλη τη χρονιά και να πάρουμε την πιο ψηλή θέση που μπορούμε».

Για την σχέση του με τον κόσμο του Άρη: «Σίγουρα η σχέση είναι ιδιαίτερη με τον κόσμο. Με αγαπάει και τον αγαπάω πολύ. Με την πρόκριση του δώσαμε μεγάλη χάρα, αλλά πρέπει να πω πως κι εμείς χαρήκαμε πάρα πολύ. Όλο το επιτελείο της ομάδας, αυτό των 20-25 ατόμων, χαρήκαμε όσο και ο κόσμος».
Για το προσωπικό του μέλλον: «Ξέρω κι εγώ ο ίδιος ότι δεν είμαι έτοιμος για το ΝΒΑ. Ωστόσο αν υπάρξει ομάδα που θέλει να διαλέξει στα ντραφτ θα συζητήσω μαζί της. Προς το παρόν δεν υπάρχει καμία πρόταση. Πρώτο λόγο έχει η Ευρώπη, αλλά πιο πολύ ο Άρης. Ο Αρης είναι το σπίτι μου, η οικογένεια μου. Όταν θα έρθει η ώρα να φύγω να ξέρετε, θα είναι πολύ δύσκολο. Θα μιλήσω με τον κύριο Λάσκαρη, τον κύριο Αρβανίτη και θα αποφασίσουμε πιο είναι το καλύτερο και για μένα και για τον Άρη».

Σχετικά άρθρα